Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus párok hogyan tudják izgatni a másik A - pontját? (Csak az írjon, aki elhiszi, hogy van és tudja miről beszélek. )
A hetero nőknek se izgatja a párjuk az A pontját, mert elég ritka. A nők többsége csak csiklói orgazmussal tud elmenni, a hüvelyi orgazmus nagyon ritka, és nem is annyira intenzív. (legalábbis a nagy többségnél)
Ha mindenáron akarná egy leszbikus, akkor vannak erre segédeszközök, de nem véletlen hogy kevesen használják.
Bőven elég ami a barátnőjüknek van. Azt meg sajnos vagy nem sajnos jobban használják mint a férfiak.
26/bi/l
Szép mentés de elég érdekes hogy pont ugyanakkor írod ki ezt a kérdést, amikor egy másik kérdésben egy pasi osztotta ezt, és még oda is írod hogy csak az írjon aki elhiszi hogy van ilyen, pont ahogy az előző kérdésben az a pasi is.
Mindenesetre ha az igazat mondod, akkor nyugodtan tekints minden mást semmisnek, akkor igen a hüvelycsatorna végén lévő pontot mivel mással akarod? De miért kérdezed hogyha a barátnőd állításod szerint szereti? Akkor kérdezd meg tőle hogyan gondolja, ha szereti gondolom ő tudja hogy lehet elérni.
Régóta foglalkoztat,és igen,a komment miatt jött az ihlet,hogy megkérdezzem itt.Ettől viszont még nő vagyok.
Mert meg akarom lepni.:D
Olvastam valahol,hogy a hason van egy pont és azt ingerelve is lehet.Sejtettem,hogy kamu... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!