Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, ti mennyit fordítotok a külsőtökre az alap higiénián kívül? Mennyit foglalkoztok a hajatokkal, sminkkel?
A hajammal foglalkozok a legtöbbet. Nem szeretem, ha kicsit is zsírosnak érzem, vagy nem úgy áll, ahogy szeretném. Elég sok hajápolási szert használok és egész jól beválnak.
Sminkelni nem szoktam alapvetően, szeretem, ha az emberek a természetes arcomat kedvelik meg, ezen felül csak bónusz, ha alkalmakra sminkelek.
Szeretek jól felöltözni. Bulik előtt sok időt el tudok tölteni, mire összeállítom a megfelelő szettet.
Rövid hajam van, és mivel alapban egyenes lenne de egy "most keltem fel az ágyból ilyen szexin kócosan" (egyébként néha alapban sikerül úgy felkelni ^^) frizurát szoktam hordani, ezért baromi sokat kell vele foglalkozni, főleg ha sikerül elfeküdni is, plusz festés miatt is gyakran járok fodrászhoz.
Sminkelni nem sminkelek, viszont a bőrápolás fontos, 18 alattinak szoktak nézni, úgyhogy lassan 10 évet letagadhatok a koromból. Plusz szoktam fizikai munkát is végezni, családi vállalkozás, abba segítek be, de alap, hogy kesztyűt húzok és amúgyis majdnem minden este kézkrém, hogy puha legyen a kezem... esetleg végigmelózott nap után se tudná megmondani senki a kezemről, hogy én aznap fizikai munkát végeztem, de még amikor szezonja van két hétig ennek, akkor sem látszik. Finom puha, és nőies a kezem. :)
Mint általában a nők. Szeretek foglalkozni magammal, odafigyelek a hajápolásra(fodrász, szükségleteknek megfelelő,jó minőségű sampon,balzsam hajpakolás). Mindig úgy hordom ahogy a legjobban illik az aznapi viseletemhez,de általában szétengedve,kivasalva. Az arc és általában a bőrápolástra is odafigyelek/élvezem. Szintén szeretek minőségi kozmetikumokat kipróbálni. Mindennap sminkelek,úgyszint mindig olyat, ami illik a megjelenésemhez, de hétköznapokra szolidabbat, alkalmakra alkalomhoz illőbbet. A ruhatáramra is igényes vagyok.
30/L/N
Én biszex vagyok. Szerintem annyit foglalkozom a higiénián kívül a külcsínnel, mint az átlag. Hajfestés kb. havonta, 3 hetente. Hétköznap sokat nem szórakozom a hajammal, félhosszú, általában hátrafogom. Alkalmi helyzetekben próbálom hullámosítani. Régebben nagyon göndör volt, akár egy birkának, pár éve megfakult, meggyengült. Sminkelni csak néha szoktam, alkalmilag. Szerencsémre smink nélkül is megfelelően tudok kinézni. :) A bőrápolásra odafigyelek, körmeimet nem festem.
Családanyaként, dolgozó, vállalkozó nőként időm soha nincs semmire, tehát mindig rohanásban vagyok. Ebből adódóan nem állítom, hogy bombanő lennék.
47N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!