Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért válaljátok be a Prosti munkát? Környezetetekben nem szégyenlitek h evvel foglalkoztok?
Ami külföldön történik ott is marad.
"Többnyire" :D
Volt benne részem.
De szégyelltem, bár diszkréten csináltam így senki nem tudott róla illetve csak néhány hónapig tartott. Szerencsém volt. De nincs az az Isten hogy újra csináljam
3as külföldön 2-3 hónap alatt össze lehet cumizni egy lakásra valót
N
Szerintem a 3-as válaszoló khm......kicsi elrugaszkodott a valóságtól.
Mikor Anita Bellini befutott , keresett felnőtt-filmesként is csak 30 000 -ért kell el.
Külföldön persze kissé magasabbak az tarifák, de az olyan, hogy valaki prostiként abbahagyja, és egzisztenciával száll ki ritka mint a fehér holló.
Eleve egy csomót levonnak tölük, illetve hozzászoknak a költekezőbb életmódhoz, és eleve az ilyen nők nem a sporolásról/jövőtervezésről híresek.
A "hivatásosok" amúgy is szeretnek nagyot mondani, amit el kell osztani 2-3-al.
Ilyen 100 000 felüli tarifák nagyjából a képzelet szüleményei. Max. a celebritások. De aki ismert itthon, az kinnt egy hétköznapi nő. Úgyhogy ez sem mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!