Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a szex az alapja egy jó kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Sok férfit hallottam nyilatkozni, hogy ezért vvarázslatos a kapcsolatuk sok év után mert jó a szex. Ezt megfordítva ha minden stimmel, de nincs szex akkor nem lehet tartós a kapcsolat?2019. ápr. 28. 18:24
1/15 anonim válasza:
Nyilvan ez is kell egy kapcsolathoz, de nem ez a legfontosabb másnak is stimmelnie kell.
3/15 anonim válasza:
Szerintem az hülyeség, hogy a szex az alapja, ok fontos tényező, de a hűség, őszinteség, kölcsönös tisztelet sokkal fontosabb szerintem!, F
4/15 anonim válasza:
Igen, az egyik nagyon nagy része a jó kapcsolatnak a jó szex.
31/N
5/15 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül. Én elég romantikus alkat vagyok, el tudom képzelni, hogy bár nem bomba a szex a pasival de ha kedves, aranyos, törődő, intelligens stb, szóval a személyiségével megnyer, akkor ugyanúgy szeretem mint egy bikát. 😁 Randiztam impotens pasival is és nagyon kedveltem, jártam is volna vele de végül mást választott...
6/15 he84 válasza:
Ahol a szex alapja a kapcsolatnak, az már nem igazi komoly párkapcsolat. Nyilvánvalónak kéne lennie, hogy ahol a szex az alap, az csak szexkapcsolat és nem több. Így hát fura ez a feltételezés, hogy egyesek azt hiszik, hogy a szex az 1. és legfontosabb egy jó komoly párkapcsolatban, pedig nem így van. A legfontosabb a másik személyisége, kisugárzása, hogy rendes, őszinte, kitartó és kompromisszumra kész legyen a legtöbb esetben. Sokszor a szeretet és egyéb emberi értékek a legfontosabbak. Ám ettől még a komoly párkapcsolatban is kell legalább néha szex. Minimum 2-3 hetente egyszer. Na persze függ az adott személyek szexuális vágyának a mértékétől.
7/15 Diavolino44 válasza:
Szerintem igen. De fogalmazzunk úgy, hogy mindkét fel szexuális igényeinek megfelelő. Pl ha mindkettő aszexualis, s nincs szex az ugyanúgy jól működhet, mintha naponta össze van gyűrve a lepedo.
8/15 anonim válasza:
#6: komoly párkapcsolatban 2-3 hetente??? Jesszus. 14 éve párkapcsolatban vagyok de nem itt tartunk. Heti 5 ami ideális nekünk pl.
Szerintem fontos hogy etéren is hasonló igényű legyen a pár mindkét tagja.
9/15 he84 válasza:
Figyelj 8-as válaszoló, ott írtam a végén, hogy függ az adott pár tagjainak a szexuális vágyának mértékétől is, meg néha a körülményektől is függ. Például ha elfoglaltak, ha gyakrabban nem érnek rá, meg ha emiatt gyakrabban nagyon fáradtak, akkor igenis 2-3 hetente lenne a szex, vagy esetleg még ritkábban. Igenis 2-3 hetente is lehet az jó, ha olyan az a 2 ember és ha elfoglaltabbak, bár inkább nagyobb elfoglaltság nélkül jobb, ha alapból van így. Az más, ha nektek és néhány párnak heti 4-5 alkalom az ideális, ám ez nem azt jelenti, hogy akkor csakis ez lehet jó, minden párnak más a jó, amit el kéne fogadni. És igen, én is úgy értettem mindezt, hogy az adott pár mindkét tagja így akarja, ahogy mondtam és nem csakis az egyik tagról beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!