Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Kinek mi a hobbija? Van hogy a hobbitok miatt nem foglalkoztok a párotokkal?
Biciklizés. De ez csak nyáron, illetva ha nincs hideg kint. Nem zavata mikor volt párom, azt a pár órát nehogy már ne bírjuk ki egymás nélkül míg tekerek. :D
Addig ő is el volt legalább a saját dolgaival.
Rajzolás, szerepjáték, történetírás
Mindkét párommal együtt csináltuk ezeket, a következővel is szeretném.
Rajzolás, videó játékok, képregényírás.. hasonlók.
Szerintem próbáljatok meg valamilyen arany középutat találni. Mennyi időt töltesz edzéssel?
Ooo nincs én nekem olyan hobbim amit ne lehetne ketten csinálni :)
szeretek énekelni-duettben is lehet ,sőt úgy még jobb is
filmet nézni-kifejezetten örülök a társaságnak
billiárdozni -egyedül nem is lehet ugye
és igazából bármi amit szeretnék csinálni ahhoz jól jönne még egy ember
kosarazás,léghoki,biciklizés,kávé/forraltborozás,jégkori
nincs olyan amit ne lehetne ketten ha úgy van :)
Lovagolok és műkorcsolyázom,mindig össze tudom egyeztetni a kapcsolataimmal,igaz rugalmasnak kell lenni. De jobb esetben a másik félnek is van valami elfoglaltsága,ami kitölti a szabadideje egy részet. Szerintem nem egészséges sem az ha valakinek fontosabb az emberi,családi kapcsolatainál egy hobbi, sem az ha egyik mindig a masik nyakám lóg, nincsenek önálló gondolatai.Vizsgáld meg, hogy nálatok melyik helyzet áll fent és vagy csökkentsd az edzéssel töltött időt vagy kösd ki a barátnődnek, hogy hagyjon neked több levegőt.Deha ez többször is előfordult akkor valószínüleg az előbbi opció lenne ajánlatos.
29/L/N
A párom és én is írunk, még segíteni is tudjuk egymást :D
Nem vesz el időt a kapcsolatunkból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!