Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Nektek mi jelenti a szexualitást, mi vonz titeket az ágyban?
Elnézést, a kérdést abszolút nem sértő szándékból teszem fel, pusztán kíváncsiság.
Magam is meleg vagyok, csak férfi, így abszolút nincs ezzel semmi problémám.
Szimplán mivel meleg férfi vagyok, nem nagyon értek ehhez és érdekel.
Ugye a leszbikusok esetében tekintve, hogy 2 nőről van szó, nincs az aktusban pénisz, mint mondjuk nálunk vagy a hetero kapcsolatokban.
De mondjuk a műpénisz vagy bármilyen hasolnó szexuális segédeszköz (nővel persze) vonz titkeket?
Vagy ugyanúgy nem, mint a pénisz? Esetleg taszít is titeket?
Latom ki van halva a gyk.
Mi használunk csatolóst mégis undorodunk a férfiaktól. Tudod nem mindegy ki csinálja.
De egyéb eszközöket is kipróbálunk.
Engem az ágyban a női test vonz a gyönyör amit látok benne.
Mi általában felcsatolhatós dildókat használtunk és hagyományos dildókat, illetve vibrátorokat. Ezen kívül is rengeteg segédeszközünk volt hogy orgazmusunk legyen. Párom és engem is a női test látványa izgat fel fel.
23/L 21/L
Abszolut nem vonz semmilyen segédeszköz,a felcsatolhatóstól meg hányok.
Nem értem milyen kérdés ez(persze heteró nyálcsorgató,szokás szerint fszra kilyukadó kérdés,csak új köntösben), de megis mi más vonzhatna egy NŐI testen,egy NŐN kívül??
A nőes léleke, a női lénye, nőies gesztusai,mozgása,a lágy,nőies hangja,(telt)karcsú, puha teste,a finom puha bőre,a selymes haja,a puha,telt ajkai,stb.
Jól mondod,abdzolut fszmentesen szeretkezünk.
A dinamika más. Az aktus általában úgy néz ki, hogy ahelyett, hogy ketten egyszerre próbáljátok egymást kielégíteni, vagy te, vagy a partner van fókuszban, aztán cseréltek. Sokszor többször egymás után is. Annyira nem egyértelmű, hogy mikor kezdődik és mikor van vége, mert a szex és az intimitás nem válik annyira el. Az orgazmus annyira nem mérföldkő, mivel a legtöbb nő egymás után tud többször is, szóval természetes hogy néha van három, máskor meg egy se, viszont attól még ott az az intimitás, a közelség, szóval néha az is elég.
De várjál volt ez a diagram szerintem találó:
Vannak transznemű lányok is, szóval lehet hogy van ténylegesen pénisz, csak mondjuk nagyon nincs reflektorfényben. A nagy különbség viszont, hogy egy cisz csávó úgy áll hozzá, hogy itt a szörny, nézzed babám ágaskodik, hova rakjam mert aztán ki ha nem én.
A transz csajok 95% meg amúgy is passzív ilyen téren, és elég sokaknak elég nagy lelki probléma ez az egész kérdés. Meg fizikai is, több év ösztrogén után megváltozik a dolgok mechanikája.
A segédeszköz meg olyan, hogy van, de sok esetben korántsem kerül elő olyan gyakran mint te azt gondolnád.
Néha néha érdekes, meg izgalmas de az esetek nagy részében praktikusabb azzal dolgozni ami van. Szex közben megállni és előbányászni azt az akármit, megnézni van-e benne elem, felvenni stb. nagyon meg tudja ölni a hangulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!