Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » "Napról napra szebb vagy"....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Napról napra szebb vagy". Csak én nem mondtam ilyet soha a barát baràtnőimnek (már egy sincs szerencsémre! ) vagy ez szerintem is túlzás kèt szimpla barátnő között? Úgy, hogy az egyik nem kérdezte a másikat mit gondol a külsejéről vagy valami.

Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 19:28
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
58%-os:Az lehet,de gondolom nem dicsérik egy hónapban kb 7 alkalommal is,hogy milsen szép a másik,milyen jól néz ki,pláne ilyet nem mondanak,hogy "napról napra szebb vagy".Az egyszeri,ráadásul dicséretben semmi extra nincs szerintem sem,amikor valaki azt mondja egyszer,hogy "jól nézel ki",de itt nem caak ez meg nem csak ennyi volt. :D
2019. máj. 6. 09:53
 22/22 anonim ***** válasza:
87%

Jo akkor szerelmes beléd

Ezt szeretnéd hallani úgyis,nem?

Odavan érted baby,csak téged akar!

2019. máj. 6. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!