Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpla szerencsétlenség, vagy más az oka?
Nagyon szeretnék barátot évek óta,de szinte egyáltalán nem jön össze illetve ami össze jött egyszer-kétszer az sem volt jó...
A külsőm nőies,de sajnos igénytelen,kicsit vissza húzodóbb típus vagyok(de nyitott),nem járok sokat társaságba,de van rá igényem.Az önbizalmam ebből is adódóan alacsony,csúnyának tartom magam az ismerőseim viszont szépnek.Egyik barátnőm szerint szép vagyok,nincs velem semmi gond nem érti és szinte nem is hiszi el,hogy nem szeretne tőlem senki semmit.De nem ő az egyetlen...Fura,hogy a nő ismerőseim áradoznak sokszor rólam a fiúk meg rám se néznek. A természetem nem kibírhatatlan szerintem tehát semmi ilyen,a környzetem szerint kedves,"finom" lélek vagyok.
Néha voltak sikeresebb időszakaim amikor felfigyeltek rám az utcán illetve társaságban,de egyébként észre sem vesznek teljesen keresztül néznek rajtam...
Tudom,hogy az igénytelenség nagy hiba,de volt amikor csinosan kiöltöztem(barátnők dicsértek) akkor se tetszettem annak akinek szerettem volna.Társkeresőztem is már és ott se jött össze amit szerettem volna.
Nem tudom eldönteni,hogy a bal szerencse üldöz engem,vagy mi az oka annak,ha valakinek ennyire nem jön össze a dolog.
Nem önsajnálat illetve társkeresés céljából írtam ki a kérdést csupán kíváncsi vagyok a véleményekre.
Segítőkész,érett,értelmes válaszokat várnék!
Köszönöm!
Tudod az okot,ami szerint nem figyelnek rád.
tegyél érte hogy azon változtass. :)
(hasonló helyzetbe vagyok ,habár nekem az arcom nem tetszik másoknak,azon meg nem lehet változtatni)
Az igénytelenséget arra értettem,hogy az öltözködésem vissza fogottabb,egyszerűbb kevés a ruhám és azok is már picit kopottabbak.A hajam hiába mosom gyakran akkor is zsíros(hormonális probléma.) Amúgy pedig rendszeresen tisztálkodom,jól ápolt vagyok,hsználok parfümöt stb.
A barátok egy része pedig megmondja az igazat azt,hogy igényesebbnek kéne lennem meg többet kéne társaságba járnom.
am a 20-as éveim elejét taposom. :)
Egyébként ha párkapcsolatról van szó nekünk férfiaknak a belső értékek jobban számítanak persze a külső is, de például ha mindig jó kedvű és vidám vagy és nem nyafogsz, hogy ez fáj az fáj. Akkor gyorsan találsz pasit magadnak. Persze ha néha tényleg szarul érzed magadat akkor el mondhatod, de vigyáz ne gyakran csináld. Ám mondjuk egy képet feltölthetnél nyugodtan. Például ide [link]
Itt nem kell nevet megadni semmi maradhatsz névtelen. Csak azért kíváncsiak vagyunk mis , hogy tényleg a külsővel semmi bibi.
7-es válaszoló: Köszönöm szépen!
Hát sajnos én pont fordítva tapasztaltam azt h a férfiaknak inkább a külső számít...A nyafogás,hiszti nem az én műfajom,de sajnos vidám sem vagyok.
Képet meg nem nagyon szeretnék feltenni csak akkor,ha valaki úgy érzi tutira tudna szépség tippeket adni. :) Na meg azért érdekel a vélemény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!