Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » "Napról napra szebb vagy"....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Napról napra szebb vagy". Csak én nem mondtam ilyet soha a barát baràtnőimnek (már egy sincs szerencsémre! ) vagy ez szerintem is túlzás kèt szimpla barátnő között? Úgy, hogy az egyik nem kérdezte a másikat mit gondol a külsejéről vagy valami.

Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 19:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A kérdésem komoly,nem úgy,mint az egyik kommentelő írása,szóval,ha valakinek van valami használható kommentje kérem ne tartsa magában.☺
2019. máj. 5. 19:54
 12/22 A kérdező kommentje:
Amúgy beteg vagy 73%-os,mert előtte is írtam olyat.🙄🙄 Ha te írtad az előző kommentet is azzal a százalékkal.
2019. máj. 5. 19:56
 13/22 A kérdező kommentje:
Jó,hogy nem majd nem írhatok smileykat sem,nehogy valami hülye össztévesszen x-el meg y-nal.😑😏
2019. máj. 5. 19:57
 14/22 A kérdező kommentje:
Bocs másoktól,hogy ennyit írtam,csak az is kiakaszt,ha mások kérdéseinél offolnak hülyeségekkel,pláne,ha az enyémnél.😤
2019. máj. 5. 19:58
 15/22 anonim ***** válasza:
97%

Pedig még a folyamatos magadban beszélés is stimmel :D

Amúgy válaszoltam a kérdésedre is ha feltünt

2019. máj. 5. 20:01
 16/22 A kérdező kommentje:
Sajnálom,ha emlékeztetlek bárkire is,de sajnos nem vagyok egyedi,mivel élünk pármilliárdan a földön. 🙄🙄 Amúgy meg...ha neked egy fórumon egy kommentelés "magadban beszélés",akkor grat,csak menj máshova okoskodni meg hasonlítgatni egyik embert a másikhoz!Köszi!😌
2019. máj. 5. 20:03
 17/22 anonim ***** válasza:
95%
Én még pasi barátomat is "szénnébókolom" rendszeresen, mert egyszerűen nagyon szeretem. És akarom, hogy tudja, ha épp jól áll neki valami, jó a haja, vagy tudom is én. :D Szexuálisan nem vonzódom hozzá. Én mondjuk pont annak nem mondok ilyeneket, akiért megbolondulok.
2019. máj. 5. 20:06
 18/22 A kérdező kommentje:
#17:Értem,köszönöm!!
2019. máj. 5. 20:10
 19/22 Válaszoknélkül ***** válasza:
94%

Rám nem jellemző a túlzott bókolás barátok közt és fordítva se sűrűn fordul elő (habár nincs is rajtam bókolnivaló, max a szememre érkezik néha egy-egy dicséret :D). De mindenki más, vannak emberek, akiknél gyakoribb.

Csak, hogy én is offoljak: nagyon túlpörgöd ezt. Oké, hogy odavagy a csajért, de legalábbis többet szeretnél tőle barátságnál, különben nem foglalkoztatna ennyire, mit miért mondott, csinált. De hidd el, csak magadnak ártasz a kombinálással. Vagy puhatold ki nála, miként viszonyul hozzád, vagy hagyd ezeket és kezeld őt úgy, mint ami: barátként.

2019. máj. 5. 21:44
 20/22 anonim ***** válasza:
29%

Ezen a "túlzás" szón kidőltem.

Amúgy tök àtlagos nők között, nem tudom milyen világban èlsz, de pl.játszótéren is az anyukàk úgy köszöntik egymást hogy "szia,hogy vagy,jól nézel ki".

Aki meg "szénné bókolja" a pasi "barátját" az kicsit ribncoskó biszexnek tűnik.

2019. máj. 6. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!