Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, gondoltatok rá, hogy kipróbáljátok, milyen, amikor egy pasi nyal?
Figyelt kérdés
Tudnátok egyáltalán élvezni?2019. ápr. 23. 13:31
2/9 anonim válasza:
A gondolat is undorító nemhogy még élvezném is.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ment a zöld!
2019. ápr. 23. 14:20
5/9 anonim válasza:
Én voltam fiúval, amikor még azt gondoltam, hogy hetero vagyok, és egyáltalán nem úgy nyalnak, mint egy lány.
Biztos van fiúk közül aki ügyes benne, de egyik sem ér fel sztem egy lány teljesítményéhez.
6/9 anonim válasza:
Attól elő kell vennem a hányó zacskót, hogy elolvastam ezt a provokatív kérdést...
7/9 anonim válasza:
Ezek szerint leszbikusság oka, mert egy nő jobban nyal.
8/9 anonim válasza:
Egy kis kutyuska nyelve lehet jobb, mégse választja normáis ember a kutyuskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!