Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet rájönni netes ismerkedésnél hogy valaki kamus pasi-e?
Szerintem rögtön észre lehet venni...
Túljátssza a szerepet, nincs tisztában alapvető fogalmakkal, túl rámenős, túl perverz, és egyszerűen nem tudja hogy beszél egy leszbikus...
A legtöbben full fogyatékosok, aki meg előadja a nagy intelligenst, az meg túlzottan egoistának tűnik...
Egy szó mint száz, én nem állok le olyannal mélyebben beszélgetni, aki nem szimpatikus, és eddig még egyetlen kamus pasi se lett nekem annyira szimpatikus, hogy 2 üzenetnél többet váltsak vele.
Érdekes.. nekem nem kell kapásból képért kuncsorogni, hogy rájöjjek ki a kamu és ki nem...
Egyszerűen rá lehet jönni.
De akkor pontozzon le nyugodtan a sok marha, akiket képes felültetni valaki, aki egész nap arra veri, hogy nőnek adja ki magát:)
Az írásából egyszerűen lehet érezni, hogy nem lány/nő.
Pl. perverz témákkal jön mindig, "lány létére" nagyon bevállalós stb...
Alapjáraton egy igazi lánynál se szeretem azt, ha nagyon perverz kezdetben ... olyan lelombozó.
Itt is elég sok a kamus pasi, főleg a leszbikus kategóriában, de a kérdésekből is egyszerű kiszűrni, hogy ki a pasi.
Az AnoTalkon is rengeteg olyan pasi van, akik "nő" szerepében úgy startolnak, hogy "Szia 13 éves lezbi vagyok. Képcsere?"
Már olyan is volt, hogy egy "lánnyal" megismerkedtem itt a gyakorin, amikor kértem tőle az insta elérhetőséget, mondta, hogy "nincs képe de csinál egyet", mondom, oké...
Az insta profilján viszont egy internetről (Pinterest) lopott mexikói származású lány képét szedte le.
Azonnal beolvastam neki és tiltottam.
De a Google képkereső sokat elárul egy képről.
L/L
"Mindenki kamus itt?"
NEM mindenki kamus itt, de akadnak szép számmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!