Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a pasi, akit ismerkedésnél azonnal elkerültök?
Aki túlsúlyos, nagyon alacsony vagy magas, kirívóan csúnya pl. láthatò bőrbetegsége van, be van rúgva vagy szívva, túl tolakodó vagy bunkò, kigyúrt kondis, felnyìrt hajú divatmajom, tetovált nagymenő stb.
22/f
bunkó,egyből dugni akar.
Korábban a magas,izmos pasikat is kerültem, akik tele vannak tetoválással és piercing-el.
Ijesztőnek,agresszívnak tűntek.
Aztán elkezdtem ismerkedni egy sráccal társkeresőn, akiről csak arc képet láttam, és nagyon megkedveltem.
Aztán később kiderült,hogy pont ebbe a kategóriába tartozik. :D
Végül összejöttem vele, mert egyáltalán nem olyan, mint amilyennek külső alapján gondolnám.
Szóval most van párom,de ha szingli lennék, akkor most már csak a bunkó pasikat kerülném.
Külsőleg: kövér/"macis"/túlsúlyos, kigyúrt, nem szép arcú
Belsőleg: primitív, műveletlen, bunkó, nagyképű
27/F
Van párom, de ha szingli lennék akkor messziről kerülném a soványakat. Nekem taszító ha valaki csontos. Inkább legyen mit fogni rajta és lehessen hozzá bújni.
Kerülném a büdöseket, butákat, kigyúrtakat, fitness őrülteket, nagyképűeket..
Külsőre: kövér, vagy nagyon sovány, alacsony (175 cm alatti), csúnya az arca (ez szubjektív, és nyilván én döntöm el, hogy nekem ki csúnya és ki nem), kopasz, igénytelen kinézetű (zsíros haj, krumplis zsákot hord csak hogy valami eltakarja, rosszak a fogai etc), 5 km-re távcsővel meg lehet mondani róla, hogy meleg.
Belső: azonnal dugni akar (ebből a kedvencem az amelyik csak egy lábnyomot kúr oda, hogy na szex?), ostoba, nem tud két mondatot se leírni helyesen, beképzelt, látszik rajta, hogy már átment a fél fővároson plusz egy-két turistán is.
Sajnos ezek lefedik a melegek nagyjából 95%-át:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!