Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn valóban ennyire kevés leszbi nő van, vagy ezek nagy része kamus pasi?
Az anotalkon javarészt kiéhezett pasik vannak, pedofil kretének.
Nagy szerencse kell ahhoz, hogy igazi lányt találj ott!
Azért nem nézek el az Anotalkra.
Itt is akadnak azért szép számmal kamusok, meg más társkereső oldalakon is úgyszintén.
Ha ismerkedni kéne, inkább a való életben tenném meg, nem interneten, mert itt nagyon kétséges.
L/L
Elég beteg dolog férfi létére valakinek nőnek kiadnia magát. Ott már fejben is bajok vannak. :)) (Persze fordítva is beteg dolog, de az előbbi példa az gyakoribb)
Persze tudom, hogy miért adják ki magukat nőnek... de akkor is beteges.. szánalmas...
Férfi létükre csak "nőként" tudnak nőkkel kommunikálni :''D, ráadásul leszbikus/biszex nőkkel :'D
ma 17:28
Én már csak kínomban tudok rajtuk röhögni, de nézzük azért a jó oldalát is az Anotalknak!
Ha azonnal rájössz, hogy kamus pasik írogatnak rád, akik lánynak próbálják magukat kiadni, jót lehet velük trollkodni, visszavágsz nekik, hülyíted őket, aztán a végén rájuk mondod az áldást és kilépsz :D
#2-es vagyok
Nem az anotalkról beszéltem, csak úgy általánosságban :D
3-mas
Neked fogalmad sincs róla, hogy milyen jó szórakozás magamat nőként kiadni. Tudnék mesélni vicces sztorikat. És nem vagyok beteg :)
Örülök, hogy 30-as férfi létedre még ez az "életed", hogy anotalkon nőnek kiadva magad trollkodsz.
Életcél teljesítve. JA, nem. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!