Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Társkeresőn valóban ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn valóban ennyire kevés leszbi nő van, vagy ezek nagy része kamus pasi?

Figyelt kérdés
Úgy érzem magam mintha kb lehetetlen lenne találnom egy barátnőt. Hol lehet ismerkedni?
2018. máj. 27. 16:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Az anotalkon javarészt kiéhezett pasik vannak, pedofil kretének.

Nagy szerencse kell ahhoz, hogy igazi lányt találj ott!

Azért nem nézek el az Anotalkra.

Itt is akadnak azért szép számmal kamusok, meg más társkereső oldalakon is úgyszintén.

Ha ismerkedni kéne, inkább a való életben tenném meg, nem interneten, mert itt nagyon kétséges.

L/L

2018. máj. 27. 17:08
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Elég beteg dolog férfi létére valakinek nőnek kiadnia magát. Ott már fejben is bajok vannak. :)) (Persze fordítva is beteg dolog, de az előbbi példa az gyakoribb)

Persze tudom, hogy miért adják ki magukat nőnek... de akkor is beteges.. szánalmas...

Férfi létükre csak "nőként" tudnak nőkkel kommunikálni :''D, ráadásul leszbikus/biszex nőkkel :'D

2018. máj. 27. 17:28
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

ma 17:28

Én már csak kínomban tudok rajtuk röhögni, de nézzük azért a jó oldalát is az Anotalknak!

Ha azonnal rájössz, hogy kamus pasik írogatnak rád, akik lánynak próbálják magukat kiadni, jót lehet velük trollkodni, visszavágsz nekik, hülyíted őket, aztán a végén rájuk mondod az áldást és kilépsz :D

#2-es vagyok

2018. máj. 27. 17:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem az anotalkról beszéltem, csak úgy általánosságban :D

2018. máj. 27. 17:36
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

3-mas

Neked fogalmad sincs róla, hogy milyen jó szórakozás magamat nőként kiadni. Tudnék mesélni vicces sztorikat. És nem vagyok beteg :)

2018. máj. 27. 17:39
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
De nem is kérdezett senki,úgyhogy húzz el.
2018. máj. 27. 17:57
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

Örülök, hogy 30-as férfi létedre még ez az "életed", hogy anotalkon nőnek kiadva magad trollkodsz.

Életcél teljesítve. JA, nem. :'D

2018. máj. 27. 18:04
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Hogy a kérdésre is válaszoljon valaki: valóban. Plusz ugye hiába van még fent 100-ból mondjuk 10 valódi leszbi csaj (valószínű túl is becsültem, sajnos), ha mellé nem jövünk be egymásnak.
2018. máj. 27. 20:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám :D
2018. máj. 27. 21:07
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Írj ;)
2018. máj. 27. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!