Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn valóban ennyire kevés leszbi nő van, vagy ezek nagy része kamus pasi?
Figyelt kérdés
Úgy érzem magam mintha kb lehetetlen lenne találnom egy barátnőt. Hol lehet ismerkedni?2018. máj. 27. 16:32
11/13 anonim válasza:
Igen,sok a profil,ami mögött igazából pasi áll.Tapasztaltam biszex nőként,amikor nőt kerestem.
12/13 anonim válasza:
"Neked fogalmad sincs róla, hogy milyen jó szórakozás magamat nőként kiadni. Tudnék mesélni vicces sztorikat. És nem vagyok beteg :)" Jah, vagy csak téged is kamuzós férfiak vertek át. Nagyon ki szokott lógni a lóláb, elbénázzátok.
13/13 anonim válasza:
En se talalok senkiz. Irjatok 22/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!