Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a 3-asról? (Csak lányok semmi pasi )
Figyelt kérdés
Miért nehéz olyan lányokat tálalni aki lefeküdne másik 2 lánnyal? Engem nagyon izgat egy ideje hogy ilyenbe részem legyen . És nem nem férfi vagyok és nem nem gondolom hogy kva sem ,mivel nincs párom nem csalom meg és ez nem ugyan olyan mintha 2 férfival lennék. 25 BL2018. máj. 25. 16:14
1/12 anonim válasza:
Nos, szerintem pasikkal sokkal kevésbé fura. De én nem hiszem el, hogy senki sincs benne, a leszbikusok gyakran szabadszelleműek. Keress egy leszbikus szórakozóhelyet Pesten. (Persze, ha vonz idegenekkel is.)
2/12 anonim válasza:
Ha lenne párod, jóval nehezebb összehozni az édeshármast, mert ugye ott már érzelmek is vannak és körbe járhat a féltékenység. Ha csak alkami szexre vágysz, keresel a rosszlányok.hu-n egy leszbiprosti párocskát... :)
3/12 anonim válasza:
Mindent megmagyaráz hogy biszex vagy...
4/12 anonim válasza:
Nekem tetszene egyébként ha olyan érzelmi kapcsolat lenne köztem meg két nő között jó lenne.
6/12 anonim válasza:
Igénytelen, alacsony emocionális érzékenységre utal,a lehető legtávolabb szeretném tartani magam azoktól,aki ezt űzik.
7/12 anonim válasza:
Azért nehéz, mert a többség érzelmi alapon szexel, nem kéj-alapon. Abba pedig ketten férnek bele. Fiatalon, én voltam + 3 lánnyal, na, az kéj alapú volt.
8/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett 2 nővel lenni,igaz az egyik tapasztalatlanabb volt,de ettől függetlenül tetszett.
22L
9/12 A kérdező kommentje:
3 # rólad meg mindent elárul hogy egy élni nem merő befásult nő vagy :)
A rosszlányok.hu hanyagolom inkább 😁
Nem igen jarok pestre sajnos szóval ezt csak előzetes megbeszélés alapján tudnák csatlakozni vagy mit tudom én:D a környékünkön sajnos ilyen buli nincs...
2018. máj. 26. 00:17
10/12 anonim válasza:
3-as vagyok.
Nem is írtam semmi különöset de egyből gondoltál valamire és megpróbáltál visszavágni :) Biszexek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!