Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit gondoltok a 3-asról?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a 3-asról? (Csak lányok semmi pasi )

Figyelt kérdés
Miért nehéz olyan lányokat tálalni aki lefeküdne másik 2 lánnyal? Engem nagyon izgat egy ideje hogy ilyenbe részem legyen . És nem nem férfi vagyok és nem nem gondolom hogy kva sem ,mivel nincs párom nem csalom meg és ez nem ugyan olyan mintha 2 férfival lennék. 25 BL
2018. máj. 25. 16:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
93%

Hogy egyszer kirpóbálnám,azt gondolom.

Egyébként azért nehéz találni,mert sokan nem merik bevállalni,vagy ha nem tetszik a csaj,akivel leveleznek,annyi gerincük sincs,hogy szóljanak,bocs,nem vagy a zsánerem-tapasztalat-.

24/bi nő

2018. máj. 26. 00:40
 12/12 anonim ***** válasza:
24%

Sosem volt részem bennem, egy fiú barátom viszont volt már együtt 2 lánnyal. Mondjuk az kicsit nehezebb lehet, hogy mindkét lányt kielégítse, de ő azt mondta, hogy nem jött be neki ez a műfaj, mert nem lehet ugyanannyi figyelmet fordítani mindkettőjükre.

És elhiszem, mert ha valakivel vagyok, akkor csak rá akarok koncentrálni. Ha ketten lennének rajtam kívül, zavarna, hogy az egyikkel épp nem foglalkozok.

2018. jún. 2. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!