Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Bejövök nőknek is, és kb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök nőknek is, és kb 10-ből 8 vagy 9 pasinak is, annak mégsem kellek, akibe szerelmes vagyok! Mégis miért? Pedig szépnek tart ő is és odaadó vagyok vele, éreztetem, hogy szeretem, amennyire tudom mivel ugye nem vagyunk egy pár, figyelek rá.

Figyelt kérdés

2019. ápr. 17. 12:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Remélem igazad van Eszter!:D

Amúgy meg semmiféle troll nem vagyok,és képzeld el nem az összes kérdés az enyém itt gyakorin!Döbbenet,ugye?!😱😱

2019. ápr. 17. 15:12
 12/16 A kérdező kommentje:
#67%-os:Ha ennél magasabv elvárásai vannak,akkor már csak Palvin Barbi és a hasonló kaliberű modellek jöhetnek be neki!😂😅
2019. ápr. 17. 15:14
 13/16 A kérdező kommentje:

*magasabb

A ha ennél magasabb elvársok alatt azt értettem,hogy,ha még nálam többet akar egy nőtől külsőleg. :'DD

2019. ápr. 17. 15:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A külső nem minden.
2019. ápr. 17. 17:45
 15/16 anonim ***** válasza:
A személyiség se, engem szerintem azért akarnak folyton felszedni. :D
2019. ápr. 17. 21:31
 16/16 anonim ***** válasza:
77%
Miért gondolod, hogy a szép külső az minden? Itt vagy nagyon eltévedve. Na meg hiába van megy egy közös hang, ha az a plusz nincs meg benned, amitől ő szerelmes lesz. Az vagy van vagy nincs. És tök mindegy, hogy nézel ki mellé, ha van plusz, akkor ugyanúgy szépnek, vonzónak fog látni, mintha pl. csak átlagos lennél.
2019. ápr. 17. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!