Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök nőknek is, és kb 10-ből 8 vagy 9 pasinak is, annak mégsem kellek, akibe szerelmes vagyok! Mégis miért? Pedig szépnek tart ő is és odaadó vagyok vele, éreztetem, hogy szeretem, amennyire tudom mivel ugye nem vagyunk egy pár, figyelek rá.
Lehet annyira mégsem vagy vonzó, mint gondolod.
Meg amit az ember megkaphat, kevésbé kell neki.
Nem Eszter vagyok,de,akkor ezek szerint másnak is van ilyesmi gondja.😱😅
#1:Hidd csak el!;) A férfi ismerőseim is 10-ből 8-9 ezt mondja!;) Meg nők is mondták,hogy bejövök nekik,valaki össze is akart jönni velem.Az összes volt haver csaj is ugyanezen a véleményen volt.Olyan is mondta,hogy "amikor először meglátott azt gondolta milyen szép lány vagy",aki nem egy dicsérgetős fajta,sőt!(Akkor még 5 évvel fiatalabb voltam,a nő már inkább illik rám,mint a lány. :D) Hidd el,a külsőm patent!;) Szóval egyéb oka lehet.De mi?:'D
*megláttalak
Áhh. :D
Első voltam. Lehet, hogy jól nézel ki, de mondjuk annak a kifejezett személynek, akit kinéztél, magasabb elvárásai vannak, vagy pont nem vagy az esete. Ahogy mondtad is, 10-ből 9, lehet ő az az 1 akinek nem jössz be.
Elviekben, ha más felé fogsz kaccsintgatni, lehet, hogy féltékeny lesz. Ha nem jössz be neki, akkor viszont nem tudsz mit tenni.
Ez a te kérdésed
Te vmi uj troll vagy itt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__98..
Jelentkeznék, és vagyok az Eszter név viselője
De nekem nincs ilyen problémám xd
Szóval ismerős a sztori
Ez el fog múlni.. Vagy a másik lány jó ötlet, lehet felkelted vele a figyelmét és akkor beszéltek erről :)
haha, pacsi :D ismerem az érzést :D de én már beletörődtem, hogy ez ilyen... :D
szerintem a másik lány nem segít se nem korrekt dolog ezzel figyelmet felkelteni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!