Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tényleg beteges, ha egy 21...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg beteges, ha egy 21 éves egy nála 30 évvel idősebb nőbe szerelmes?

Figyelt kérdés
Nem anyakomplexus,ez biztos,mivel a fiatalabbnak mindig a nála jóval idősebb nők közül jöttek be emberek.Ha beteges,akkor miért az?
2019. ápr. 13. 17:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem is az, hogy beteges, hanem inkább unalmas ez a sok """nem anyakomplexusos""".

Amúgy egészségére akárkinek.

2019. ápr. 13. 18:02
 2/18 A kérdező kommentje:
Nálam ez biztos nem az,mert,amikor nagyon jóban voltam anyámmal,akkor is a nálam jóval idősebbek jöttek be. :'D Amióta az eszemet tudom. :D De egy korombeli csaj haverom szerint beteges.Igaza van?Ha igen,miért?
2019. ápr. 13. 18:12
 3/18 anonim ***** válasza:
25%

Beteges és undorító

Egészségedre

2019. ápr. 13. 18:14
 4/18 A kérdező kommentje:

62%-os!Na és miért is?Ha nem indoklod meg,akkor nem hiteles.És kérdeztem is,hogy miért beteges,ha valaki szerint az.

Egy 65 feletti nőnél még érteném,de egy 50 körülinél miért beteges?Mert undorító az biztos nem.

2019. ápr. 13. 18:30
 5/18 anonim ***** válasza:
36%
nem beteges, nincs gond vele :)
2019. ápr. 13. 18:42
 6/18 anonim ***** válasza:
68%
Élj úgy, ahogy jónak látod. Miért van szükséged arra, hogy idegen emberek megerősítsenek abban, hogy "beteges" vagy vagy sem?
2019. ápr. 13. 20:21
 7/18 A kérdező kommentje:
Csak egyszerűen érdekel,hogy,aki szerint ez beteges az miért mondja.Szóval miért is beteges,mi az oka?:'D
2019. ápr. 13. 20:27
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem aki szerint ez "beteges" (bár szerintem a betegestől ez távol áll) az azt gondolhatja, hogy valami lelki ok/hiány lehet az oka annak, hogy csak a jóval idősebbek jöhetnek számításba nálad, mint partner. Mert ez valahol nem egy olyan preferencia, mint pl a magasság vagy szemszín. Azért ezt valljuk be.
2019. ápr. 13. 20:40
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem nevezném betegesnek,csupán komoly hosszútávu kapcsolat így nem jó!Női ésszel írom és én sem vagyok már tini.Ritka hogy sokáig fennmarad a rózsaszin köd!
2019. ápr. 13. 21:21
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Mert beteges

Ilyen korkülömbséget nem bír egy kapcsolat sem

:)

2019. ápr. 13. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!