Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "gáz", ha korombeli helyett nálam 25-30 évvel idősebb nőt kívánok, belé vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
Ráadásul csak 22 leszek nyáron. :D2019. ápr. 4. 21:43
1/6 anonim válasza:
kivanni mindent lehet majd ràunsz
3/6 A kérdező kommentje:
#1:Úgy nehéz ráunni,ha mindennél jobban vágysz valamire,de sosem kaphatod meg. :'D
2019. ápr. 5. 02:47
4/6 anonim válasza:
És ha gáz, akkor mi van? Nem kívánod többet? :) Attól is függ, hogy milyen "állapotban" van az az 50 körüli nő. Valakin nem látszik annyira a kor, valaki ilyen korára már teljesen leereszt.
5/6 anonim válasza:
Gáz vagy nem gáz, engem mindig is az idősebb korosztály vonzott.
30-50-es pasik.
27 meleg fiú.
Nem kell annyira túlbonyolítani, vannak a heterok közt is olyanok akik az idősebb pasikat szeretik, ha körülnézel a mostani világban azért van ennyi független tini fiú mert a korabeli lányok mind a 30 feletti pasikkal vannak.
6/6 anonim válasza:
Én még csak 19 vagyok, de 40 alatti nő szerintem még nem volt a "bejön" listámon. A felső határ 50 körül van.
Sokan mondják, hogy anyakomplexus. Szerintem nem, mert ahogy idősebb leszek, nem tolódik. 15, 19 és 30 évesen is egy 45 éves nő után fogok megfordulni, nem hiszem, hogy ilyenről lenne szó.
A legidősebb, aki "leállt" velem, 27 éves volt. Talán ez a hátránya van, hogy 30 alatt nem fogok viszonzott szerelemre lelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!