Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tett olyan lépéseket, amiből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tett olyan lépéseket, amiből kiderült vonzódik hozzám, de nem tudja tolerálni, hogy szerelmes vagyok belé, van párja is. Hogy vegyem rá, hogy töltsön velem egy éjszakát?

Figyelt kérdés
Nem is vagyunk kapcsolatban kb 4 hónapja,mert nem tudta tolerálni,hogy szerelmes vagyok belé,pedig haverok voltunk.Voltak egyèrtelmű jelei a vonzalmának.Hogy vegyem rá,hogy legalább egyszer lefeküdjön velem?

2019. ápr. 16. 19:24
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

73%-os idiótácska!

Még én mennyire örülök,hogy nem egy undorító pasinak születtem farokkal!;) Így viszont imádnak (sajnos :'D) a hímek,mert jól nézek ki. :'D

Aha,szóval te olyanoknak is fogdosod a seggét meg megpuszilod a nyakát,akitől nem akarsz semmi szexuális jellegűt!Már minden világos!🙄

2019. ápr. 17. 11:59
 22/44 A kérdező kommentje:
#17:"Sajnos vagy nem, szoktak néha ilyeneket csinálni. Van olyan lány a környezetemben, aki puszilgatja a másik nyakát, hagyja, hogy a másik simogassa őt intimebb helyeken, megfogja a fenekét, néha a mellét, de nem akar semmit a lánytól." Ja szoktak,csak nem a teljesen heteró nők!:'D Az említett csajnak is elég erős a biszex hajlama,ha ilyet csinál,pláne olyannal,aki se nem a pàrja,se nem a szexpartnere!:'D Az más dolog,hogy valamiért nem akar komoly kapcsolatot vagy csak azzal az illetővel nem akar kapcsolatot ennyi érintezésen kívül. :D
2019. ápr. 17. 12:02
 23/44 anonim ***** válasza:

Te nem az 53-%os pasigyűlölő vagy véletlenül? Mert akkor nem szóltam✋ “Idiótácska”

Kezdem azt hinni,hogy troll az egész kérdés

2019. ápr. 17. 12:42
 24/44 A kérdező kommentje:

Utolsóka!Nem,de örülök neki,ha van,aki utálja a pasikat!;)

Én csak nem lennék pasi farokkal,amikor így lehetek szép és szexi is!;)

Eddig 62%-om van drága,de majd a kedvedért igyekszem emelni,nehogy össztévessz mással!;D

2019. ápr. 17. 15:18
 25/44 A kérdező kommentje:
Amúgy te meg a nénikéd lehet kamuztok,de nekem annál van jobb dolgom is.🙄 Sajnos a kérdés valós,de örülnék,ha már megoldódott volna előbb,és nem lennr aktualitása... :'D
2019. ápr. 17. 15:19
 26/44 anonim válasza:
94%
Lehetsz barmilyen szep es szexi, annak a lanynak ugysem kellesz, fogd fel. Menj el kezeltesd magad, mert nem vagy 100-as. A lany helyebe mindenhonnan letiltanalak es szoba se allnek tobbe veled. Mondjuk, hogy ilyen rosszak, meg aljasok a pasik, de ahogy latom a koreinkben is vannak nagyon aljas lanyok.
2019. ápr. 17. 16:40
 27/44 A kérdező kommentje:

#utolsóka:Csak azt mondtam,hogy a pasik nem szépek és szexik,amilyen egy nő tud lenni,a farok pedig külön undorító!Nincs fenn egyébként az illető egy közösségi oldalon sem,nem olyan kislány már,mint te!;)

Amúgy meg ő tényleg aljas módon viselkedett velem,úgy erről nem kell pofázni ki az aljas,hogy nem tudod a teljes sztorit!🙄🙄

2019. ápr. 17. 20:46
 28/44 A kérdező kommentje:
A meccs még nincs lejátszva,mert nem úgy tűnt annak idején,mint,akit hidegen hagyom.Majd megírom ide,amikor már egy pár vagyunk!;) ;)
2019. ápr. 17. 20:47
 29/44 A kérdező kommentje:
Sosem vallok neki szerelmet,ha nem tett volna olyan lépéseket,amiket...
2019. ápr. 17. 20:48
 30/44 anonim ***** válasza:
91%
Undorító egy stilusod van...
2019. ápr. 17. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!