Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tett olyan lépéseket, amiből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tett olyan lépéseket, amiből kiderült vonzódik hozzám, de nem tudja tolerálni, hogy szerelmes vagyok belé, van párja is. Hogy vegyem rá, hogy töltsön velem egy éjszakát?

Figyelt kérdés
Nem is vagyunk kapcsolatban kb 4 hónapja,mert nem tudta tolerálni,hogy szerelmes vagyok belé,pedig haverok voltunk.Voltak egyèrtelmű jelei a vonzalmának.Hogy vegyem rá,hogy legalább egyszer lefeküdjön velem?

2019. ápr. 16. 19:24
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Nem írom ki ide az egész sztorit,mert lehet valakinek felismerhető lenne,de legyen elég,hogy ő valóban elég gerinctelen módon összetörte a szívem,játszott velem egyet,és tovább állt.Nem az egómról szól,de akarom őt...nagyon. :'D
2019. ápr. 16. 22:39
 12/44 A kérdező kommentje:
*azelőtt
2019. ápr. 16. 22:40
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom kívűlről, hogy ez mégiscsak az egódról szól. Hiába fogdosott és puszilgatott intim helyen, mert az elmondásod alapján mégis ignorált.

Szánalmas kicsit ez a dolog, hogy mennyire belemagyarázod a dolgokat, s csak ezen lovagolsz. Ha többet akarna, akkor lépne. S ha jól értettem, akkor mindezek azelőtt történtek, hogy bevallottad volna neki az érzéseidet iránta. Akkor meg tiszta sor, hogy miért zárt ki az életéből. Nem akar semmit.

Pontozz le nyugodtan, de attól ez még a tényeken nem változtat.

2019. ápr. 16. 22:56
 14/44 A kérdező kommentje:
Aha,jó.De akkor előtte miért viselkedett így velem,amíg még nem tudta,hogy hogy érzek iránta?!Azért mondom,csak játszott.Még a pasijára is panaszkodott nekem.Nem egyszer.Röhejes.
2019. ápr. 16. 23:13
 15/44 A kérdező kommentje:

Attól még várnék valami ötletet. :'D

Amúgy egy barátja mondta neki,hogy zárjon ki az életéből...

2019. ápr. 16. 23:14
 16/44 A kérdező kommentje:
Jó,inkább marad egy kihűlt kapcsolatban,az ő dolga.De én akkor is akarom őt legalább egyszer.És tényleg nem az egómról szól,hanem csak arról,hogy kb megőrülök érte. :'DD
2019. ápr. 16. 23:16
 17/44 anonim ***** válasza:

Sajnos vagy nem, szoktak néha ilyeneket csinálni. Van olyan lány a környezetemben, aki puszilgatja a másik nyakát, hagyja, hogy a másik simogassa őt intimebb helyeken, megfogja a fenekét, néha a mellét, de nem akar semmit a lánytól. Ezt onnan tudom, hogy jóban vagyunk, nincs köztünk tabu, s elmondta, hogy csak simán jólesik neki, de nem akar semmit a másiktól.

Viszont az is lehet, hogy az általad említett lány játéknak fogta fel, s mindig jó kicsit játszani a tűzzel, pajzánkodni. Az meg, hogy miután megtudta az érzéseidet és ignorált, valamilyen szinten erkölcsös szerintem, ha nem akar semmit, nem akar bántani.

Ha én lennék az ő helyében én is hasonlóan tenném. Ha szerelmes belém az, akire barátként tekintek, azzal sosem lesz olyan a kapcsolatom, mint volt, s csak bántom azzal, ha én ugyanúgy viselkedem vele, de nem tudom viszonozni az érzéseit és szexuálisan sem akarok tőle semmit.

De amúgy én is a piát tudom ajánlani.

Történjen úgy, ahogy történnie kell!:)

2019. ápr. 16. 23:41
 18/44 anonim ***** válasza:

Te most komolyan azt mondod, hogy kizárt az életéből, nem akar tőled semmit, de te azért még meg akarod dugni? Kb. bármi áron, csak, mert megveszel érte? Érzékeled, hogy miről beszélsz? Ha nem keres téged HÓNAPOK óta, akkor nem akar veled lefeküdni. Ezt meg tudod érteni? Innentől kezdve, ha te leitatod, bedrogozod, akármi, akkor épp megerőszakolod. Nincs rajta mit szépíteni, kifogásokat keresni.

Elhiszem, hogy egykor fogdosott, puszilgatott. Azonban ezek szerint amint megtudta, hogy neked ez komolyabb, már offolt is. Miért? Mert neki nem volt semmi komolyabb mögötte. Legyen már benned annyi, hogy nem itatod le, azért hogy ágyba vihesd mert meg lettél sértve. Jelenleg szánalmasan (és kissé ijesztően) viselkedsz. Lépj tovább, épp megalázod magad az interneten.

22ll

2019. ápr. 17. 09:42
 19/44 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom hogy lépj tovább, és törődj bele, hogy nem akar téged.

Van egy ismerősöm, aki borzasztóan tetszett nekem, és nem hittem volna, hogy viszonozhatja, mert sokkal jobban néz ki nálam. Együtt dolgozunk egyébként. Aztán egyszer közölte, hogy én is tetszem neki, és legyünk együtt. Ő mondta, én nem mertem volna így kezdeményezni. Utána pár hétig minden nap flörtöltünk, simogattuk egymást úgy, hogy mások ne vegyék észre, csókolózni jártunk a wcbe, meg ilyeneket. Aztán egyik délután közölte velem, hogy akkor most menjünk hozzám. De az időpont nem volt alkalmas nekem, úgyhogy megbeszéltük, hogy az azt követő nap mindenképpen sort kerítünk a dologra. Aztán másnap, mikor rákérdeztem, azt mondta, hogy mégsem. Csak így. Ennek jó ideje, azóta is minden nap találkozunk és nagyon kedves velem, sokáig még flörtölgettünk, mondjuk ennek már pár hónapja vége.

Azért meséltem ezt el, mert látnod kell, hogy nem vagy egyedül ezzel a helyzettel. Olyan szépeket mondott nekem, meg úgy bánt velem, mint még senki azelőtt, de meggondolta magát és természetesen joga van hozzá. Nekem ez azóta is rosszul esik, mert nagyon akartam őt, de nem mutatom. Nem fogom lealázni magam így valaki előtt. Egyszerűen megalázó teperni valaki után, aki lepattintott.

Bele kell törődnöd, hogy nem kellesz neki. Minnél hamarabb megteszed, annál hamarabb el tudod kezdeni feldolgozni. Ha nem találkoztok, úgy azért könnyebb is, mint nekem, mert azóta is minden nap beszélnem kell vele. Keress valaki mást, aki értékel téged.

2019. ápr. 17. 10:02
 20/44 anonim ***** válasza:

A kérdező nagyon creepy

“Nem érdekel hogy nem akarja de akkor is dugni fogunk”

Jézusom,még szerencse,hogy nem pasinak születtél

2019. ápr. 17. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!