Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak én értem félre a jeleket?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én értem félre a jeleket? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki nagyon tetszik, de nem tudom merjek-e lépni.

Számomra félre érthető jeleket ad.

Pl.: Sokszor megölel hosszasan, becézget, hosszasan a szemembe néz,néha már zavarbaejtően, mikor rá jön a dilihopp csikizget, harapdál.

Ezek alapján Ti mit gondolnátok? Csak én képzelek bele többet?

(Nem vagyunk tinik, 30as-ok vagyunk).

2019. ápr. 12. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
Ha jönne a dilihopp, hopp máris kinyalnám a bugyijából😁
2019. ápr. 12. 13:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagytok már tinik. Akkor egy ilyen ölelkezést meg csikizést viszonozz! Csinálj úgy hogy egy intimebb részéhez érj,és mint ha te ezt véletlen tennéd. Majd ha azt látod hogy nem lepődik meg. Akkor legyél egyre bátrabb és merészebb! Alkalomadtán húzd magadhoz és teremts egy olyan helyzetet hogy meg tudd csókölni.

Talán ebben nincs akkora rizikó.

De azért előtte felmérheted a helyzetet,és próbálj vele leszbikus dolgokról beszélni. Közben figyeld a reakcióit. Ha már a kezdetektől nyitott. Akkor amit fent írtam. Azok már csak megvalósításra várnak.

2019. ápr. 12. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!