Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jött össze mással ha én tetszek neki? Ne gyertek ezzel hogy félre értem a jeleket, mert eléggé nyilvánvaló való ahogy bele nézett ma is a szemembe
Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 23:52
1/14 anonim válasza:
Ezer és ezer oka lehet. Konkrétumok nélkül egy erős "passz" a válasz.
2/14 anonim válasza:
Nem vagy normális, te kutya. A szemezés nem jelent semmit.
3/14 A kérdező kommentje:
Menj már innen jó kötekedni menjél máshova
2018. ápr. 28. 23:59
4/14 anonim válasza:
Olyan válaszokat vár ez a kutya, hogy "Biztos érezte, hogy túl jó lennél hozzá"
5/14 anonim válasza:
Egy szembenézés nem szerelmi vallomás. Amúgy meg irigylem az önbizalmadat.
6/14 anonim válasza:
A "jelek", - meg a Hangok...
Mióta barátkozatok, mennyire alakult már az a kapcsolat, amikor a harmadik belépett?
7/14 anonim válasza:
Azért, mert te nem léptél. Azt hiszi, hogy nálad nincs esélye. Nem fut olyan szekér után, ami nem veszi fel.
A másik srác rámozdult, egyértelművé tette, hogy tetszik neki, és a csajnak is bejön. Nincs olyan, hogy valakinek csak egy ember tetszik és senki más.
Legközelebb szedd össze a tökeid, ha akarsz valamit egy csajtól, és ne hagyd elúszni a lehetőséget. Most így jártál.
8/14 anonim válasza:
Te lèptél valamit az irànyàba? Nem. A màsik igen. Ennyi.
Én sem vàrnék egy puhap***csre, bàrmennyire tetszik is, ha arra képtelen, hogy odajöjjön hozzàm, és tegyen is valamit azért, hogy együtt legyünk.
Majd legközelebb nem leszel ennyire fatökű.
9/14 A kérdező kommentje:
Hát de még mindig tetszem neki
2018. ápr. 29. 07:28
10/14 anonim válasza:
Az, hogy néz nem jelent semmit. Figyelj az is lehet, hogy tetszel neki de nem eléggé, más jobban tetszik neki. Én már úgy meguntam ezt a versenyzést, viszont mai napig sírhatnékom támad ha belegondolok, hogy egyszer más lánnyal fogom látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!