Szerelmes belém? Vagy nem, és én értem félre a "jeleket"? (többi lent. )
Van egy fiú osztálytársam, aki szerintem belém van esve, vagy hasonló, viszont ebben nem vagyok biztos. A "jelek":
1. - Ma, amikor a többi fiú osztálytársam focizott egy teniszlabdával a zsibongóban (aki nem tudja, mi az: egy nagy szabad terület az iskolán belül, ahová pl. szünetbe lehet kimenni. Nálunk a termünk előtt van, nem zárt helyiség, mindenki látja, aki arra megy.) Én a fal mellett álltam, és beszélgettem a barátnőmmel, amikor felém jött a labda, olyan gyomorszáj magasságában... amikor is jött az a fiú, és EGY kézzel elkapta a teniszlabdát... én meg csak lestem WTF fejjel.
2. - Elkezdett csúfolni a teremben, mikor megszólalt az egyik fiú: 'Mivan, ennyire bejön neked?' (a fiúnak mondta) Ő fülig pirult, de tagadta, hogy nem, nem. (tudom, ilyenkor mindenki zavarba jön.)
3. - Felsős vagyok, és az ünnepségek a tornateremben vannak megtartva, ahová nekünk kell széket vinnünk. Én épp letettem, de volt még pár széknyi hely mellettem. Hallottam, amikor elkezdte a barátjának a fiú: 'Gyere má'!' Mondta, és jött az irányomba, csak mikor majdnem letette a székét mellém, jött egy másik haverom, és az ült mellém.
4. - Amikor valamelyik nap lyukas óra volt, leült mellém a két barátnőm (én voltam középen). Két személyes padok voltak, de mi elfértünk hárman is. A fiú padtársa valami hülyeséget művelt, és én pont odanéztem, és láttam. Elkezdtem röhögni, erre a fiú (akinek bejöhetek) rám nézett, ő is röhögött, és mondta a barátjának, aki hülyéskedett: 'Csináld már!' (Szerintem azért mondta neki, hogy rajtuk tartsam a szemem.)
5. - Ugyanezen az órán: Előttem ül egy gyerek, akinek a neve Bence, csak mi Benfikának hívjuk. Ide tartozik ez is: Mondtam a barátnőmnek, hogy én majd szambázom (:D) ezzel a gyerekkel, és majd rázom a rumbatököt. Erre ő megkérdezi: A lumbatököt? Mi az a lumbatök? (Ő lumbatököt értett a rumbatök helyett.) Szóval, mondom Benfikának: 'Benfika, tudod, hogy mi az a lumbatök?' Erre a fiú (akinek bejöhetek) elkezdi nekem: 'hogy mi?' Pedig nem is neki beszéltem...
Segítsetek, lécci! 12/L (Lány, és nem lovászfiú :D)
Mondd mégegyszer, hogy mi!
(ponyvaregény)
ez cuki volt.:)
amugy ja, tetszel neki szerintem is :)
(kis fáziskéséssel válaszolok)
Köszönöm a válaszokat! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!