Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek erről? Belemernétek vágni egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Két nő között sok a 14év kor különbség ha az egy fél még csak 16 éves?

Viszon egyátalán nem gyerekes érett gondolkodású értelmes a lány. Müködhet egy kapcsolat ilyen nagy különbséggel?

2019. márc. 29. 21:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolosó köszönöm :)
2019. márc. 31. 16:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem. 14 év rengeteg idő két ember között, de főleg ha az egyik CSAK 16 éves. Ez nem működhet szerintem. Bár a legjobbakat kívánom.
2019. márc. 31. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Működhet a családomban is van/volt ilyen. Csak ott egyik sem volt gyerek.

Azaz már mind 2nagyim dolgozó ember volt.

2019. márc. 31. 17:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Nos, nekem konkrétan az egyik barátnőm 19 éves és egy 44 éves nővel van együtt már kábé két éve, szerelemben, szeretetben, boldogságban, harmóniában, szóval szerintem a korkülönbség nem lehet akadály egy jó kapcsolat működésének. Nekem ott a közvetlen példa, a bizonyíték. :)
2019. ápr. 1. 08:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én csak 26 vagyok,de mikor a szilveszteri bulin egy csaj nagyon illegette magát,nevettük,táncoltunk,zenétől beszélgetni nem igazán lehetett :D

Eskü 20-22 körülire tippeltem.

Nem történt vele semmi.

Másnap beszéltem az egyik haverommal és kérdeztem tőle,hány éves xy. Mondta 16...

Én nyeltem egyet és tök rosszul éreztem magamat.

Unokahúgom (oké rokon) 18 éves. De annyira gyerek szinten van, hogy hiába rokonom 2 értelmes mondatot nem bírok vele váltani. Szar mikor jönnek látogatóba és első pár órában tudunk beszélgetni kivel mik történtek utána meg alig. Instagram,sztár világ,ki kivel van,meg csak a felszínes dolgok.. Nekem ez nem.

El nem tudnék képzelni egy kapcsolatot,de még barátságot sem ennyire gyerek szinten lévő lánnyal.

Akinek működő képes így egy kapcsolat akkor hajrá. Én nem mernék belevágni.

2019. ápr. 2. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!