Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről? Belemernétek vágni egy ilyen kapcsolatba?
Két nő között sok a 14év kor különbség ha az egy fél még csak 16 éves?
Viszon egyátalán nem gyerekes érett gondolkodású értelmes a lány. Müködhet egy kapcsolat ilyen nagy különbséggel?
Nem a 16 éves az érett, te vagy éretlen. Az egyik legjobb fiú barátomnak is ezt mondtam akik közt 9 év van, srác nincs 30 se, és nek tiltakozott. Sajnos ez így van.
De egyébként ha nagyjából hasonló szinten vagytok és amúgy meg minden király együtt, akkor vágjatok bele, nehogy a kor tartson vissza!
Jaj istenem minden 16éves lány érett gondolkodású!
Hoválett a gyerekkor?
Azt mondanám,hogy aki valóban érett gondolkodású az átlátja,hogy az ilyen kapcsolat nem lesz hosszútávú. Nagyon máshol vagytok az életben amin az érett gondolkodás nm segít.
pl:Ha heteró lennél akkor már valszeg csengene az óra,hogy ideje gyereket csinálni vele ez minimum 2év. Ha nem akarod/akarja elbaszni az életét azzal középiskolásan szülövé vállik.
Gyanitom,hogy semmije nincs...vagyis hollennétek együtt?
Azért akadnak kérdések rendesen.
Ezt kettőtöknek kell kitalálni,hogy hosszabb távon normálisan mehet e ez vagy sem.
Hát igen én is ezeken filóztam.
Másik bőkennő hogy más városban is lakunk.
Meg ugye egy idősebbnek vannak bizonyos igényei amire nem biztos hogy a fiatalabb felvan még készűlve. Bár a mai világban amiket hall az ember és olvastam ....
Egy 16 éves még gyerek, 0 élettapasztalattal szinte, gimis problémákkal, ki sem élte még magát semmiben. Teljesen máshol tartotok az életben, tervezni sem lehet vele, hisz se egzisztenciája, se semmi. Egy gyerek még majdnem.
Ettől a korához képest érett dumától őszintén szólva falnak megyek, mert minden tinire kb. ezt húzzák rá. Nem, nem érettebb, maximum nem valami lecsúszott, elhanyagolt idióta és van 2 értelmes gondolata is.
Lehet tényleg értelmes lány, de ettől még gyerek félig. Elég nagy baj, ha 30 évesen ott tartasz, mint egy 16 éves.
És nem, nem kezdenék vele, nem tudnék és nem is lehet vele komolyan tervezni.
Egy 16 éves maximum érettebb a korosztályánál, de sehol nincs egy 30-as nőhöz képest. Ő még szinte gyerek, akkor is, ha a külseje már inkább nőies.
Ha ő lesz 30, a másik pedig 44, akkor esetleg.
Én 34 vagyok, el nem tudom képzelni magam egy 20 évessel.
Bocsó de ezt mifelénk úgy hívják pedofilía.
Érett gondolkozás felnőttként se ártana...
Mikor elkezdődött egy nővel a kapcsolatom, (aki most a párom) akkor én 15 éves voltam, ő 33. Igen, 18 év van köztünk. Viszont megvárt. Mikor 19 lettem, akkor lett igazán elmélyült a dolog, de 20 éves koromra jutottunk el az első csókig. Most 26 éves vagyok. 1 éve költöztünk össze.
Úgy hiszem, ha szereted, megvárod, hogy befejezze a sulit. Ha neked addig nem jön közbe más szerelem, akkor egyenes az út. Sok tényező játszik közre, ez való igaz. De akit neked ad a sors, azt neked adja, legyen bármi, akkor is összetartoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!