Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan leszbikus, biszex nők akik belemennének ilyen kapcsolatba?
Én nem mennék bele.
Bárhol élj is,mindig mindenhol vannak homofóbok mindig, mindenhol fogsz homofób beszólásokat kapni. Amíg ezt nem tudod helyénvalóan kezelni , nem vagy érett egy kapcsolatra szerintem.
Úgy veszem ki szavaidból, hogy egy valamelyest zárt, vidéki közösségben élhetsz. A nagyvárosban élőknek fogalmuk sincs milyen ez, pedig tényleg pokollá tudják tenni egymás életét ilyen kis közösségekben és azt senki nem érdemli, különösen nem azért, mert egy családtagjuk nem tetszik valakinek...
Én benne lennék ilyen kapcsolatban, de van hetero párkapcsolatom, szerintem pont ezért is lennék benne. :) (Bár ő tisztában van azzal, hogy biszex vagyok, de nem foglalkozik vele. Én eltöltenék egy hétvégét a barátnőmmel valahol, ő meg addig játszhat a számítógépén...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!