Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez belefér egy kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Én leszbikus vagyok a barátnőm biszex. Mindketten nőiesek vagyunk. Volt már hogy előfordult, mióta felcsatolhatóst vettünk hogy beöltöztem pasisan, de van ilyen szerkónk otthon, a barátnőm rendőr, és felveszem az egyenruháját. Kicsit furán érzem magam mert teljesen úgy viselkedek ilyenkor mint egy férfi.2018. júl. 27. 17:30
1/7 anonim válasza:
De szeretnék egy ilyen barátnőt!
Persze hogy belefér.
3/7 anonim válasza:
Férfiként nem értem, miért ne :D.
Egy kapcsolatba az fér bele, amit beleraktok...
Ha eleget nézed itt a kérdéseket, sokaknál ez heteró kapcsolatba is belefér (a szerepcsere). Vagy hogy bevonnak egy harmadikat. Akkor pont ez ne? :D
4/7 anonim válasza:
Szerepjátéknak az a lényege, h beleéld magad. teljesen jó, amit csináltok.
5/7 anonim válasza:
Egy normális kapcsolatba nem fér bele. Én undorodom a pasiktól, pofon csapnám aki arra kényszerítene, hogy öltözzek be pasinak meg tegyek felcsatolhatóst.Meg azt is aki pasinak öltözve akarna hozzám érni. Jól kihasznál téged szexuálisan. Ezért nem kellene soha biszex.
6/7 A kérdező kommentje:
5. Ez beteges amit írsz. Bár kétlem, hogy te leszbikus nő vagy szerintem csak egy unatkozó gyerek vagy. Nem öltöztet be pasinak de egy egyenruha férfias. A felcsatolhatós meg csak egy játék, mint ahogy sok heteró férfi is használja a barátnőjével. Attól még női-női pár vagyunk.
2018. júl. 28. 13:51
7/7 anonim válasza:
Miért ne férne? Minden ami kettőtök között történik és mindkettőtök örömére, az belefér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!