Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek róla? Egy ilyen alkat még belefér egy átlagos kapcsolatba? Ha nem, akkor miért nem? Kort is írjatok!
Nem, ez már túlzás. :/
Elhiszem, hogy sok munka van benne, de számomra egy ilyen test nem vonzó, sőt már inkább taszító.
Nekem ez egyáltalán nem jön be. Nem tudom hogy miért nem. De valahogy ez nekem nem férfias, hanem olyan (nem akarok megsérteni senkit) neandervölgyis. Szeretem ha valaki izmos de ez már nekem sok
22 L
Nekem bejön ha 1 pasi izmos ;) nincs vele gond
21/L
Nem akarom leszólni a testépítőket, mert minden tiszteletem az övék, a kitartásuk és a sok szenvedés elviselése miatt ami ahhoz kell hogy így nézzenek ki.
DE... az aki így néz ki lányok az sajnos legjobban magát szereti! Minden más csak utána következik. Előbb megy el gyúrni mint veletek moziba :)
én belevagyok bolondulva az izmos pasikba de ez undorító számomra.
Egy pasi ne legyen nagy darab, csak izmos.
mint pl. ő
Nekem nagyon nem, egyáltalán nem tetszik.
A sportos testalkatot vonzónak tartom, de nekem kb. ennyi izom az, ami eszméletlen jól tud kinézni egy pasin:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!