Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek róla? Egy ilyen alkat még belefér egy átlagos kapcsolatba? Ha nem, akkor miért nem? Kort is írjatok!
Persze nyilván örülsz neki ha elismerik a haladásod. De azért nem ez a fő cél szerintem. Szerintem elismerésnek bőven elég az amikor egy csaj előtt levetkőzöl és látod a tekintetén hogy meglepődik hogy milyen jó tested van.
Meg nyáron is tudsz a strandon villogni. De mondom szerintem inkább magadért csináld és ne másnak.
# 11
(9. vagyok, én úgy vagyok vele, hogy nem kell beépített tesztszkenner ahhoz, hogy egy ilyen testalkatú férfiról akármilyen ruházatban, akár télikabátban el tudjam dönteni, hogy szerintem nagyon jól néz ki:
De nyilván ízlések és pofonok, biztosan van, akinek a testépítők testalkata jön be, ami engem már taszít. Meg feltételezem, hogy aki ilyen testet akar, az maga miatt csinálja, nem mások miatt.
Az akkora izomtömeghez szteroid kell, növekedési hormonok, tesztoszteron. Ezektől szépen jöhet a tömeg, ha a kaja is rendben, az más kérdés mennyire vágja haza a szervezeted. A sok kaja meg a növi a hasat is előszeretettel növeli.
DE! Az ilyen testépítők ruhában úgy néznek ki, mint egy jóllakot napközis, ha már említetted, hogy ez a "célod".
Tehát nem biztos, hogy aztfogják mondani rád egy lazább hosszú ujjúban, hogy húú de izmos...
sztem ez egy értelmetlen vita :D
eddzél csak nyugodtan, naturálban meg sem fogod közelíteni Kai-t :) nem kell attól félned, hogy túl izmos leszel, mert illegális, boltban nem kapható cuccok használata nélkül még nem láttam olyan embert, aki "túl izmos" lett volna :D
hobbiszinten meg tök felesleges is a szteroid, szóval toljad csak keményen és szuper leszel :)
én legalábbis szeretem az izmos férfiakat. Én is és a párom is edzünk de higgyétek el, hogy egy átlag földi halandó soha nem fogja távolról sem megközelíteni a profi testépítők tömegét vagy szárazságát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!