Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfognak fogadni?
Sorry, nem leszbikus vagyok, hanem főnök.
A kutyát nem érdekli a nemi identitásod, ha a munkádat megfelelően elvégzed és jól kijössz a munkatársaiddal. Az, hogy fiús vagy, külsőlőség. Gondolom pénzt termelni vettek föl, nem magánéleti dolgokat kibeszélni.
Nemi identitás..? Talán keveritek a szexuális orientációval. Ha valami miatt nem fogadnak el,az maximum a deviáns megjelenés/viselkedés és a zárkózottság.
Nem értem h a leszbik miért nem öltöznek szépen, csajosan.
Butchnak lenni gender is, szal állapodjunk meg annyiban hogy ez valahol a nemi(gender) identitás és a (női homo)szexualitás keresztmetszetén helyezkedik el.
Munkahelyen meg attól függ mit dolgozol. Vendéglátásba pl. nem egy olyan műszakot dolgoztam ahol a teljes 5+ fős ház eleje stáb mind meleg volt 😁
Vannak ilyen melók.
De ha a főnök így arcba elsőre levágta mi van és asszonta nem gáz, akkor valszeg nem lesz baj.
Ahol a főnök ilyen és jó véleménnyel van rólad, ott minek félsz a beosztottjaitól? :D Ha fiús vagy, legyél már kicsit magabiztosabb basszus. Főnök tudja és oké, a többiek meg nem számítanak, oké velük kell dolgoznod, te jó eséllyel a főnököd van olyan kompetens, hogyha ez problémát okozna a többi dolgozónak, akkor alapban nem venne fel.
Én is fiús vagyok, mindig pont letojtam, hogy mit gondolnak
Istenem ez a legrosszabb amikor a butch tolja a szexista szöveget, hogy meglepő, hogy egy nőnek határozott a kézfogása. x)
Magánélet nem véletlen magánélet amúgy, melóhoz ne legyen köze, max ha x éve ott dolgozol és tényleg bízol másokban, addig kár... aztán hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!