Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog fogadni így egy lány?
Figyelt kérdés
Sosem volt még barátnőm, de a nemi szervem nem valami nagy, mereven 14 cm hosszú és olyan 13.5 cm a kerülete.
Van itt olyan férfi akinek ekörül van és rég óta van párja?
2019. febr. 27. 06:15
1/9 anonim válasza:
Meg mindig nem a farok meret alapján választunk part, es meg mindig nem a merettol lesz jo a szex.
Voltam mar pasival akinek hasonlo méretei voltak, semmi problema nem volt vele szex téren.
2/9 anonim válasza:
A méret csak sokadlagos szemponnt, én a nagyobb hoz vagyok szokva , de ha nincs barátnőd az nem a méreted miatt van
3/9 anonim válasza:
Pontosan az átlagot képviseled, a férfiak jóval több mint felének ekkora van, és ahánynak nagyobb, épp annyinak kisebb. Ez az átlag lényege (ilyen, úgynevezett haranggörbe eloszlású jelenségeknél).
4/9 anonim válasza:
Addig amíg a farkad méretével vagy elfoglalva addig ne akarj magadnak nőt
5/9 anonim válasza:
Igen elfog fogadni több lány is így, nem csak egy. Több nő az átlagos méretű péniszt szereti, mert a nagy már fáj.
De ne a pénisz méreteddel legyél elfoglalva.
L
6/9 anonim válasza:
Te inkább azért vagy nő nélkül mert "töketlen" vagy.
7/9 anonim válasza:
Ha ilyen szinten vagy agyilag akkor eselyed sincs
8/9 anonim válasza:
Az enyém olyan 4,5 centivel nagyobb és igen, régóta van párom :)
9/9 anonim válasza:
"Van itt olyan férfi akinek ekörül van és rég óta van párja?"
Igen, apád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!