Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti el tudnátok fogadni/nem zavarna, ha egy lány csak vibrátorral tudna elmenni veletek?
Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 16:59
2/7 Bummer válasza:
El, ha valóban nem tudom elérni nála hogy ne csak azzal.
Hogy mással mi sikerült vagy mi nem, irreleváns.
Előbb megnézném velem mi történik.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb pasit igen csak zavarná ha a farkától nem élvezné el a csaj és mindenféleképpen eszközt kéne használni
N
4/7 anonim válasza:
A barátnőmmel pont ez a helyzet és nem zavar. Hogy őszinte legyek, nekem az ő öröme mindennél fontosabb, és ha neki így a legjobb, akkor miért ne vennénk be az együttlétbe intim játékokat? Hozzátenném, én alárendelődő vagyok és emiatt pont jól jön ez, mivel az én vágyam is ki lesz így elégítve.
5/7 anonim válasza:
el tudom fogadni. nekem is van saját maszirizó vibrim. puncihoz is nagyon jó. az hogy dugás és nyalogatás mellé vibri is kell az sose gond nekem
6/7 anonim válasza:
Én azért megpróbálnám hátha sikerülne elmenni velem! Több barátnőm is nagyon élvezte már velem.
7/7 anonim válasza:
El, ha amúgy minden más jól működne és egy hatalmas 10-ből 11-et kapna ha ezt így elmondaná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!