Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti el tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti el tudnátok fogadni/nem zavarna, ha egy lány csak vibrátorral tudna elmenni veletek?

Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nehéz lenne
2019. febr. 23. 17:00
 2/7 Bummer ***** válasza:
100%

El, ha valóban nem tudom elérni nála hogy ne csak azzal.

Hogy mással mi sikerült vagy mi nem, irreleváns.

Előbb megnézném velem mi történik.

2019. febr. 23. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem a legtöbb pasit igen csak zavarná ha a farkától nem élvezné el a csaj és mindenféleképpen eszközt kéne használni

N

2019. febr. 23. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
A barátnőmmel pont ez a helyzet és nem zavar. Hogy őszinte legyek, nekem az ő öröme mindennél fontosabb, és ha neki így a legjobb, akkor miért ne vennénk be az együttlétbe intim játékokat? Hozzátenném, én alárendelődő vagyok és emiatt pont jól jön ez, mivel az én vágyam is ki lesz így elégítve.
2019. febr. 23. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
el tudom fogadni. nekem is van saját maszirizó vibrim. puncihoz is nagyon jó. az hogy dugás és nyalogatás mellé vibri is kell az sose gond nekem
2019. febr. 23. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Én azért megpróbálnám hátha sikerülne elmenni velem! Több barátnőm is nagyon élvezte már velem.
2019. febr. 23. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:
El, ha amúgy minden más jól működne és egy hatalmas 10-ből 11-et kapna ha ezt így elmondaná
2019. febr. 23. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!