Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fog szeretni egy lány akkor el fogja fogadni azt hogy nincs nagy péniszem?
Minden nő nagyot szeretne ahogy itt olvasom.
Nekem 14-15 cm el fog fogadni így a barátnőm?
Amit itt olvasol, az nem teljesen a valóság
Egyebkent eg itt is találsz eléggé megosztott véleményeket.
Meg tegyük fel, valaki azt írja, nem felel meg, mit tudsz vele csinálni? Megnövelni nem, ugye? Akkor minek teszed ki a kérdést, ha változni semmi nem fog?
Már hogy a francba ne.
Egy nő pont attól szeret beléd, ami nem a lábad között van. (Arcod, hangod, magasságod, természeted.) Ha a gatya lekerül, akkor már nyilván vonzod annyira, hogy szexelni akar veled. És akkor csak jól kell dugni, és imádni fog téged is meg a farkad is.
Meg tudom erősíteni az eddigieket, én más dolgok alapján döntöm el, hogy kell nekem az adott pasi, vagy nem, és onnantól kezdve már nem olyan fontos, hogy mi is van pontosan a gatyájában, nyilván úgyis mindenkinek hasonló és ugyanarra a célra használja.
N
A pasimnak 13 14cm és imádom szeretem pedig valljuk be ez majdnem átlag alatti is vagy átlag nemtudom...
De nem a farok mereteert szeretek valakit hanem azert AKI
A farok meret csak 1dolog imadnam igyis ugyis neki ekkorara nott es ezert senkinek nincs joga megvetni
Ugyhogy ha szeret a baratnod akkor nem fogja erdekelni hany cm es mert nem azert szeret
Voltam olyan pasival akinek 13 cm volt a farka, mégis jobban megdugott (értsd: egy menet alatt 3 olyan remegős orgazmus, hogy azt hittem meghalok), mint az, akinek 18-19 cm volt.
A technika fontosabb, mint a méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!