Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a legtöbb lány a nagyot szeretni?
Az én 15 centi hosszú, és 4.5 széles péniszemet sok lány fogja kinevetni, visszautasítani?
Ha lesz valamikor barátnőm akkor ő el fogja fogadni?
Eddig csak egy lányban volt, de kicsi volt belé :(
Hát, sajnos pont egy olyan lányt fogtál ki, aki anatómiai szempontból problémás, vagy csak azt mondta, hogy kicsi, valójában meg teljesen más oka volt, hogy esetleg nem élvezte veled az együttlétet.
Speciel a vastagsága a tiédnek még inkább átlagon felüli is, ha a hossza átlagosnak is mondható.
Ez nem kicsi, ami neked van, ezzel nem kell szégyenkezni, akinél anatómiai szempontból minden rendben van, annak bőven elég, sőt, a vastagsága miatt még lehet, hogy esetleg több előjátékot igényel.
A páromé 15 cm hosszú, 3,5 vastag, 13 éve vagyunk együtt, bizonyos pózokban pl. kifejezetten visszafogom, mert fájdalmat okozhat. Rengetegszer volt már hüvelyi orgazmusom velem, bár én együttlét közben a csiklóizgatást preferálom, mivel sokkal intenzívebb orgazmust élek úgy át, mint csak hüvelyitől, vagy csikló általitól. Tehát behatolás+csiklóizgatás nálam a legtutibb élvezési módszer.:)
Szóval nem, nem szeretjük kifejezetten a nagy intim méretet. Legalább is a többségünk. Sőt...
Köszönöm a normális válaszokat.
De olyan hogy ilyen élmény volt az első. Emiatt egy kicsit tartok a szextől. És hát nem olyan egyszerű megismerni egy lányt, hogy megnyugodjak, hogy nincs gond a méretemmel.
Nem kicsi nyugi
De amúgy igen sok lány csak a nagyot szereti
Ez nem fekete fehér.
Nem kicsi a farkad, lehet élvezni, de azért a nagy(20/5) az igazi.
Szerencséd volt, ha már voltál lánnyal. Nekem is pont ekkora és én soha nem mertem ismerkedni/próbálkozni
a méretem miatt. Ha neked egyszer sikerült , sikerülni fog máskor is! Egyszer biztos találsz olyan lányt akinek ez a kis méret is elég lesz. És ha párkapcsolat is kialakul belőle akkor biztos elfogadja. Sőt. Egyéjszakásokkal ne is nagyon próbálkozz, azt hagyd meg a nagyoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!