Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit gondoltok a szakitas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a szakitas (megcsalas) utani bosszurol?

Figyelt kérdés
Tudom tudom, gyerekesen hangzik, és nem kéne. De nagyon bennem van, sőt.. a helyzet, hogy távkapcsolatban éltünk és hát ki gondolta volna... megcsalt. Engem nagyon rosszul érintett, megalázónak érzem. Miután megcsalt ő szakított igazából már kitervelte rég szerintem, csak gyáva volt elmondani. Ti hogy állnátok bosszút? Megbocsátanátok a megcsalást? Mi a határ nálatok?
2019. márc. 25. 18:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Roma stilus lehet, de a ROMÁNoknál meg ez stilus a megcsalás...

Köszönöm a válaszokat egyébként:) nem pontozok le senkit azért mert őszintén elmondta a véleményét:)

2019. márc. 26. 15:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézd én értem, hogy dühös vagy, de kár ilyenre erőt és időt pazarolni.

Igen, az s igaz hogy bűncselekmény meg alpári szokás, de ezen felül megéri? Ameddig a bosszút szervezed, addig még egy kicsit összezárod magad vele...minek?

Minek adjam meg neki azt a plusz odafigyelést, tervezgetést? Rohadjon meg, és sose lássam többet.

Olvastam valahol azt az angol mondást hogy "the best revenge is to live well". Hosszú távon bukj felfelé. Keress magadnak egy jobb nőt, egy kiegyensúlyozottabb kapcsolatot, közelebb lakót, rendesebbet.

Szerintem ez sokkal inkább rosszul fog neki esni.

Rövid távon meg fektess több időt önmagadba, megérdemelsz egy kis egészséges hedonizmust. Menj el masszázsra. Vágass új frizurát. Vegyél olyan ruhát ami az ex szerint ronda, de neked tetszik. Egyél meg egy vödör fagyit. Kezdj el jógázni, falat mászni, boxolni, futni. Nézd meg a kedvenc filmedet.

2019. márc. 26. 15:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolso igen igazad van koszonom szepen :)
2019. márc. 26. 17:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon csunya dolog a megcsalas ez teny. Szerintem sem erdemel annyit, hogy foglalkozz vele, ne fektess ebbe tobb energiat.

Azt irtad, hogy megcsalt es ezt te megalazonak erzed, vagyis akkor ez azt jelenti, hogy csak az egodat bantja? Onnan vonom le ezt a kovetkeztetest, hogy ha valakit oszinten szeretek es az illeto megbant,- nyilvan rosszul esik-, de egy pillanatig sem fordul meg a fejemben a bosszu gondolata.

En, ha a helyedben lennek es tenyleg fontos volt o nekem, megprobalnek tovabb lepni. A karma ugyis visszaadja mindenkinek amit megerdemel.

Egy jo tanacs: maskor jobban nezd meg, hogy kit valasztasz parodnak.:)

2019. márc. 27. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!