Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a szakitas (megcsalas) utani bosszurol?
Én nem állnék bosszút,mivel az csak akkor lenne hatásos,ha még szeretne.. de ebből az jön le,hogy már kicsit sem foglalkozik Veled.
Megcsalást megbocsátani? Nehéz kérdés..attól függ, mennyire szeretem,azt aki megcsalt,meg hogy én hibásnak érzem -e magam (pl.: nem adtam meg mindent neki szexuális téren)
Csók már megcsalás nálam..
# 2-es vagyok..
Az erőszak nem megoldás, csak Te kerülnél bajba!
Igazatok van, csak undorito az ilyen annyit nem erne, hogy lekopjem, de o csal meg es meg o allit be rossznak o szakit ... hanyinger.
Vigyazzatok az ilyen nokkel mert nagyon szemetek :/
Megveretni?
Ez annyira rosszfele roma stilus, hogy undoritobb, mint a megcsalas:D
Gratulalok, ha ilyen szinten vagy.
Adok egy tanacsot, lepj tovabb es legkozelebb egy kapcsolatot probalj apolni, mert ha ilyen voltal vele is, mint amit most sugallsz, akkor ne csodalkozz, hogy megcsalt:)
Lehet lepontozni, de utalom az ilyen embereket:D (a megcsalas sem helyes, de vannak kategoriak es a tied rosszabb az en szememben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!