Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit gondoltok a szakitas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a szakitas (megcsalas) utani bosszurol?

Figyelt kérdés
Tudom tudom, gyerekesen hangzik, és nem kéne. De nagyon bennem van, sőt.. a helyzet, hogy távkapcsolatban éltünk és hát ki gondolta volna... megcsalt. Engem nagyon rosszul érintett, megalázónak érzem. Miután megcsalt ő szakított igazából már kitervelte rég szerintem, csak gyáva volt elmondani. Ti hogy állnátok bosszút? Megbocsátanátok a megcsalást? Mi a határ nálatok?
2019. márc. 25. 18:03
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja én úgy tervezem meglátogatom pár erősebb férfi kisérettel a kislányt ;) Az erőszak nem megoldás, de nem tehet meg akárkivel mindent.
2019. márc. 25. 18:05
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

Én nem állnék bosszút,mivel az csak akkor lenne hatásos,ha még szeretne.. de ebből az jön le,hogy már kicsit sem foglalkozik Veled.

Megcsalást megbocsátani? Nehéz kérdés..attól függ, mennyire szeretem,azt aki megcsalt,meg hogy én hibásnak érzem -e magam (pl.: nem adtam meg mindent neki szexuális téren)

Csók már megcsalás nálam..

2019. márc. 25. 18:07
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

# 2-es vagyok..

Az erőszak nem megoldás, csak Te kerülnél bajba!

2019. márc. 25. 18:08
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy nem állnék bosszút. Szánalmasnak tartom az ilyesmit, meg ráijeszteni, hát ha én szerettem valakit nem akarnék neki rosszat. Tudomásul vennem hogy ő így érzett, és továbblépnék.
2019. márc. 25. 18:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
és még én vagyok leontozva, amikor azt mondom nincs itt normális ember, nemhogy leszbi csaj :D
2019. márc. 25. 18:53
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam senkit le
2019. márc. 25. 18:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Véleményem szerint ne csinálj ekkora baromságot, ő sem veretett meg téged, akkor te miért? Azért mert megcsalt? Elhiszem, hogy szar érzés, de attól még nem érdemli meg, hogy megveresd. Másrészt, rosszul járnál mivel büncselekményt követsz el. Másrészt lesüllyednél erre a szintre? Komolyan?
2019. márc. 25. 19:07
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Ne állj bosszút, hagyd ott pcsába. Mi lesz jobb attól?
2019. márc. 25. 19:09
 9/14 A kérdező kommentje:

Igazatok van, csak undorito az ilyen annyit nem erne, hogy lekopjem, de o csal meg es meg o allit be rossznak o szakit ... hanyinger.

Vigyazzatok az ilyen nokkel mert nagyon szemetek :/

2019. márc. 25. 19:22
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

Megveretni?

Ez annyira rosszfele roma stilus, hogy undoritobb, mint a megcsalas:D

Gratulalok, ha ilyen szinten vagy.

Adok egy tanacsot, lepj tovabb es legkozelebb egy kapcsolatot probalj apolni, mert ha ilyen voltal vele is, mint amit most sugallsz, akkor ne csodalkozz, hogy megcsalt:)

Lehet lepontozni, de utalom az ilyen embereket:D (a megcsalas sem helyes, de vannak kategoriak es a tied rosszabb az en szememben).

2019. márc. 26. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!