Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele, hogy nem fogadom vissza, ne zaklasson?
Előbb megcsalt, most meg könyörög,hogy fogadjam vissza,mert így szeret,úgy szeret. Ès folyamatosan járkál utánam, ajándékokat hagy az ajtóm előtt, és a rokonaimmal üzenget. Hiába küldöm el amerről jött,folyton zaklat,jeleneteket rendez mások előtt is. Nagyon zavar,mivel én màr semmit nem érzek iránta megvetésen kívül és nem akarom látni többet el akarom felejteni. A múlt héten azt mondtam neki,hogy ha mégegyszer megkeres felpofozom, erre az volt a válasz,hogy nyugodtan pofozzam fel,megérdemli...Mit csináljak? Ezért lehet feljelentést tenni?
28/L/N
Mikor szakítottatok? Nem tudsz mást csinálni, csak figyelmen kívül hagyod. Aztán egyszercsak majd megunja. Kitartás.
Amúgymeg magára vessen. Én sem fogadtam vissza a volt páromat ezek után. Nem tudom mit hisznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!