Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérjek bocsánatot a barátnőmtől az után, hogy ilyen csúnyán elbántam vele?
Biszex vagyok én is, de én se bocsájtanám meg neked.
Tudod, aki már egyszer megtette, az máskor is meg fogja tenni.
Sajnálom a barátnőd, hogy pont amitől tartott, az következett be.
Ne is csodálkozz, hogy nem akar látni se.
Senki se oktasson ki, de a saját tapasztalatom alapján próbálok tanácsot adni.
Itt most tulajdon képen 3 nagy út van.
1.:kitartasz, és ha a csalódás mellett még igazán szeret, újra együtt lesztek, viszont sose lesz normális a kapcsolatotok, hiszen mindig is kételkedni fog benned, ami előbb utóbb a kapcsolat végéhez vezet.
2.:egyszerű,teljesen ellők magától, és minél előbb becsajozik, hogy elfelejtsen (itt már kb semmi esélyed nincs, csak reménykedhetsz, hogy hátha egy nap újra találkoztok stb...)
3.: talán a harmadik opció a legjobb lenne a számotokra. Még pedig azt kéne elérned, hogy tartsátok a kapcsolatot legalább egy kicsit is. És próbálsz neki ez idő alatt bizonyítani. Viszont nagyon elszántnak kell lenned, közben arra is kell figyelned, hogy ne nyomulj túlságosan se. Ehhez NEM hetek, hanem HÓNAPOK kellenek.
A mai világ nem arról szól hogy örökké fog valaki szeretni valakit! Sajnos laza kapcsolatok születnek, és hamar szétmennek a partnerek, ha valami probléma van. A te esetedben tegyél meg mindent hogy megenyhítsd! Mondd, hogy annyira kíváncsi voltál hogy milyen egy férfivel, hogy nem bírtál ellenállni. És esküdj meg hogy nemteszed többé. És ha legközelebb is megteszed, inkább tagadd le, mintsem hogy báanatot okozz annak akit láthatólag nagyon szeretsz!
Ez nem méltányolandó magatartás, de legalább nem okozol fájdalmat a másiknak! Valószínűleg nagyon fiatal vagy, és nem élvezted még ki az élet adta lehetőségeket, és a biszexszeknek ebből dupla is van! Tégy meg mindent, és ha nem enyhül nyugodj bele. És ne kapj bele egy komoly kapcsolatba, (laza szexkapcsolat) hanem szexeld ki magad jól nővel, férfivel egyaránt, és ha lecsillapodtál keress egy partnert magadnak! Nőt, vagy férfit! Sok sikert!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!