Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek bocsánatot a barátnőmtől?
A TINI kategória lejjebb található.
Mondták már, bocsánatkéréshez ki kell nyitnod a szádat hozzá neki!
Tini kategória nem itt.
Egyébként esetleg a száddal. Pl így:
-Bocsi,hogy olyan voltam,mint egy nagy ovis,nem akartalak leégetni.
Stb stb
Jajj ez olyan aranyos :) Bár igen, a kategóriát elrontottad (lerí a fogalmazásodról, hogy még bőven 13-16 között lehetsz).
Ne csinálj ilyen dolgokat, a lányok nem szeretik az ilyesmit, ahogy a legtöbb felnőtt ember sem rajong a pocsolyafröcskölőkért. Lassan itt az ideje felnőni. Persze ha egyedül vagy akkor nyugodtan ugrohatsz egy "bombát" a pocsolyába, ha jólesik.
Nagyon menő! :D Én i imádok pocsolyába ugrani!
Lehet, hogy gyerekes dolog, de egy kis játékosságra mindenkinek szüksége van :)
Cuki...
Így: 'elé állok', 'megfogom a kezét','szemébe nézek', és mondom: "Emlékszel, amikor sétáltunk az utcán? Jött egy nagy pocsolya, amifelé bevallom idiótán elkezdtem rohanni, és nem bírtam megállni, hogy ne ugordjak bele...tudod a gyermeki Én...nem tudtam nem-et mondani. Sajnálom és kérlek, kérve kérlek, ne haragudj rám, hogy kínos helyzetbe hoztalak. Többet nem fordu elő..."
Kor?
Nem tudom, lehet-e máshogy érteni ezt a kijelentésed, de ha a "legénybúcsú hatása alatt voltam" azt jelenti, hogy még részeg voltál, akkor valószínűleg nem a pocsolya miatt haragszik, hanem a miatt, hogy a részeges viselkedéssel leégetted. Lehet kérte is hogy ne csinálj hülyeséget, de nem hallgattál rá, vagy van valami amire már nem is emlékszel, stb...
Ha így volt, mondd meg neki, hogy sajnálod, csak hülyéskedni akartál, túllőttél a célon, ahogy te gondolod. (Az sem biztos, hogy így volt, ahogy írom, csak egy tipp.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!