Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fius bi lánynak miért olyan nehéz leszbikus lányt találni? Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
Én egy bi lány vagyok rég probálok ismerkedni bi és leszbikus lányokkal. De sajnos sokan úgy mond nem jön be nekik a fiús sportos lányok. Vagy igazábol nem tudom mi lehet a probléma .2019. márc. 24. 23:00
11/13 A kérdező kommentje:
Volt nem rég egy idősebb barátnőm de azzal meg se veled se nélküled viszony volt.
Akivel tényleg jó volt kb 200km re lakik és mainspig tartjuk a kapcsit csak ott meg ez a távolság volt a gond :(
2019. márc. 25. 11:12
12/13 anonim válasza:
amugy tapasztalat, hogy fius lanyokat nem szeretik sokan, en is az vagyok :)
az is biztos, hogy sokan igenytelenek is es ugy bannak a nokkel, hogy rosszabbak, mint a ferfiak, gondolom sokaknak van rossz tapasztalata...
masreszt sok fius lany igazabol transz fiu, nekem bejonnek a fius lanyok de nem a fiuk es gyakorlatilag ismerkedeskor rendesen megy a masik szopatasa azzal, hogy egy darabig probaljak elhitetni, hogy leszbikusak. aztan ez eleg kellemetlen :D
13/13 anonim válasza:
Nekem sem jonnek be a fius lanyok. Sosem tetszettek. En egy noies, intelligens, erett, komoly lanyra vagyom, azert kozben lehessen vele poenkodni is. Egy hasonlo nohoz sem volt eddig szerencsem meg sajnos. Lehet nagyok az elvarasok.. biztosan letezik ilyen no, de majd az elet csak felenk sodorja, aki hozzank illik..🙂 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!