Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy fius bi lánynak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fius bi lánynak miért olyan nehéz leszbikus lányt találni? Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Én egy bi lány vagyok rég probálok ismerkedni bi és leszbikus lányokkal. De sajnos sokan úgy mond nem jön be nekik a fiús sportos lányok. Vagy igazábol nem tudom mi lehet a probléma .
2019. márc. 24. 23:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem bejonnek
2019. márc. 24. 23:03
 2/13 A kérdező kommentje:

És mi jönbe egész pontosan az h fius vagy az egész lényük ?

Fejsd ki kérlek bővebben.

2019. márc. 24. 23:32
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert csúnyák mint az okádás. Én még jó leszbit eddig csak Bécsben láttam.
2019. márc. 25. 00:50
 4/13 A kérdező kommentje:

Erre nem tudok mit mondani.

Mindenkinek más más jön be stb

2019. márc. 25. 01:06
 5/13 anonim ***** válasza:
63%

Az agond,hogy egy leszbikus/biszexuális lány azért akar lányokkal lenni,mert a nőiesség indítjabe,ahhoz vonzódik. Ha te fiús leszel/férfias,akkor pont arra a nemre emlékezteted őket,akikkel nemszeretnénekkapcsolatot.

Volt velem is olyan,hogy egy fiús leszbikus akart velemismerkedni,de meg nem mondtam volna róla,hogy lány... Emiatt pedig nemis tetszett sajnos.

2019. márc. 25. 05:00
 6/13 A kérdező kommentje:
És az miért van h egyre több nőben csalodok? És h nem jön össze egynormális kapcsolat? Velem lenne a gond?
2019. márc. 25. 05:31
 7/13 anonim ***** válasza:
34%
amilyen a hozzáállásod, azt fogod másoktól visszakapni.. gondolkodj kicsit h miért nem váltál még olyan társsá aki megfelelő annak a nőnek akit keresel.
2019. márc. 25. 07:52
 8/13 A kérdező kommentje:

Eddigi társaim elég gyerekesek voltak gondolkodás szempontjábol.

Lényegében ennyi

2019. márc. 25. 07:56
 9/13 anonim ***** válasza:
34%
érdemes ezt megvizsgálnod magadban
2019. márc. 25. 08:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges,hogy rosszul választottál. Ha ők gyerekesek voltak,keress komolyabb partnert és vele próbàlj hosszútávon kapcsolatot kialakítani.

Nem feltétlen veled volt gond a korábbiakban, pusztán a választással.

2019. márc. 25. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!