Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emlékszel, hogy mit vettél fel az első lányos randira?
És bejött? Tetszettél a lánynak?
Vagy semmi jelentősége nem lenne?
24/L
Nincs jelentősége, de attól még érdemes rá időt fordítani, ha szeretnél jól kinézni. :)
A randira való felkészüléshez tartozik ez is.
Ha nem figyelnél ilyenekre, az olyan lenne mintha nem vennél Karácsonykor karácsonyfát, nem díszítenéd fel meg nem sütnél finom sütiket :D
Én valamiért görcsösen leszbinek akartam tűnni, ezért a stílusomtól tökre eltérő ruhát vettem fel. Alapból elég lányosan öltözöm, szeretem a szoknyát, a magassarkút, a csinos blúzokat...
De arra a randira piros kockás inget, pontosabban blúzt vettem fel, fekete farmernadrággal és tornacsukával, és még a fejemre is tettem egy baseball sapkát holott egyik se az én stílusom xDDD
Jól ki is nevetett a lány, mert ugye nem így ismert meg engem :D
Vicc tárgya azóta az öltözködésem arról a napról, de aranyosnak találta hogy ennyire foglalkoztam a témával, csak nem érti miért akartam másnak tűnni. (mert neki a fiús lányok tetszenek és én nem vagyok az...)
Szóval a tanácsom az, hogy add önmagad, öltözködj úgy ahogy máskor, de mégis hozd ki magadból a maximumot. Vedd fel a kedvenc ruhádat, amiben igazán csinos vagy épp igazán vagányan nézel ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!