Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emlékszel az első szerelmedre? Gyakran eszedbe jut?
Csúnya lenne nem emlékezni amikor idén volt.
Egy évig kb fogjuk rá. Tavaly meg idén. Nem, nem volt és magam ismerve jóideig nem is lesz. Vége? Mert egy értéketelen és hosszabb távon elviselhetetlen hulladék vagyok. Szépnek szép, van amikor nem szép, a kettő közt egyensúlyozok, könnyebb ha nem gondolok rá. Majd talán pár év múlva. Igen tartjuk, úgy nagyjából.
Eeeeh
vagy 13 eves voltam.....Egy korhazban ismertem meg.....Azt hiszem en nem nagyon jottem be neki.Vagz 1 het utan meg gzogzultam es hayajottem.
Sosem fogom el felejteni Tamarát :)
Sokszor eszembe jut, szar volt a végén. Most utál, az utolsó két szavában a halálomat kívánta alpári módon.
17/f
Bárcsak ne emlékeznék arra a senkire.
2 hónapig tartott, több, mint egy éve. Ne menjünk bele, hogy miért szakítottunk. Van azóta más, lassan 1 éve. Nem szép emlék, gyűlölöm.
Emlékszem rá. Elköltözött. :(
15/L sokat gondolok rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!