Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Emlékszel az első szerelmedre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emlékszel az első szerelmedre? Gyakran eszedbe jut?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig tartott ? Hány éve volt? Van-e azóta más?(gyerekek?) Miért lett vége? Szép emlék ha vissza gondolsz rá? Tartjátok a kapcsolatot? Bocsi a sok kérdésért,csak érdekelne hogy másnak hogy sikerült ezen túl jutni,és mennyire természetes hogy gyakran eszembe jut :)
2014. nov. 9. 13:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Most, hogy mondod, beugrott valami, de már rég volt. 28f
2014. nov. 9. 13:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Én emlékszem rá, mert ma is nála alszom majd. (stb:D)
2014. nov. 9. 13:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, emlékszem rá :-) 13 évesen egy osztálytársamba voltam szerelmes, de nem jártunk, mivel a közelébe se mertem menni :-P kb. 8 hónapig szerettem. Nem szokott eszembe jutni. Azóta voltak mások is. Most nincsen senkim, vagyis van egy viszonzatlan szerelmem, akin épp próbálom túltenni magam.

26/N

2014. nov. 9. 13:41
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

Mivel szerelmet írtál...Csúnya dolog lenne ha nem emlékeznék, mivel ma is vele vagyok, és ő a férjem:)

Ha első kapcsolatra gondoltál, akkor nem sűrűn jut eszembe, csak ha itt kérdezi valaki, hogy kinek mikor volt, stb. Amúgy 19 évesek voltunk, 4 hónap "kapcsolat". Nekem az volt, a pasinak meg csak 1 szüzesség megszerzése, és utána lelépés. Már majdnem 10 éve volt, nyilván továbbléptem, de azért mély nyomot hagy az ilyesmi egy nőben....miatta alakult ki bennem az, hogy nem szabad megbízni olyan könnyen az emberekben, nem szabad csak úgy adni. Aki azt akarja, hogy bízzak benne, az kemény meló. Ki kell érdemelnie.

2014. nov. 9. 13:56
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ! :) nem gondoltam,hogy ilyen sokan írtok majd.tényleg köszi mindenkinek ! :) remélem a végén mindenki megtalálja/megtalálta az igazit :))
2014. nov. 9. 15:40
 16/16 anonim ***** válasza:
1. kérdés: igen. 2. kérdés: nem. 3. kérdés: 1 évig. 4. kérdés: 18-19 éve volt. 5. kérdés: van, volt és biztos, hogy lesz. Gyerek nincs - szerencsére. 6. kérdés: mert el sem kezdődött. 7. kérdés: igen. 8. kérdés: nem.
2014. nov. 9. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!