Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emlékszel az első szerelmedre? Gyakran eszedbe jut?
Igen, emlékszem rá :-) 13 évesen egy osztálytársamba voltam szerelmes, de nem jártunk, mivel a közelébe se mertem menni :-P kb. 8 hónapig szerettem. Nem szokott eszembe jutni. Azóta voltak mások is. Most nincsen senkim, vagyis van egy viszonzatlan szerelmem, akin épp próbálom túltenni magam.
26/N
Mivel szerelmet írtál...Csúnya dolog lenne ha nem emlékeznék, mivel ma is vele vagyok, és ő a férjem:)
Ha első kapcsolatra gondoltál, akkor nem sűrűn jut eszembe, csak ha itt kérdezi valaki, hogy kinek mikor volt, stb. Amúgy 19 évesek voltunk, 4 hónap "kapcsolat". Nekem az volt, a pasinak meg csak 1 szüzesség megszerzése, és utána lelépés. Már majdnem 10 éve volt, nyilván továbbléptem, de azért mély nyomot hagy az ilyesmi egy nőben....miatta alakult ki bennem az, hogy nem szabad megbízni olyan könnyen az emberekben, nem szabad csak úgy adni. Aki azt akarja, hogy bízzak benne, az kemény meló. Ki kell érdemelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!