Emlekszel meg, milyen volt a legelso napod az edzoteremben?
Olyan 15 éves voltam. Nekem kellemetlen emlék sajnos. A sulyok nehezek voltak,majdnem olyan nehezek mint én, persze idővel en is es szamomra sulyok is konnyebbek lettek. Olyan erzes volt mintha egy kinzoszobaba mennek onszantambol. A masokkal egyutt edzes az elejen kellemetlen volt mivel talan ugy ereztem hogy nem vagyom odavalo. Par ho ap alatt megszerettem a dolgot es ahogy telt az ido egyre nagyobb onbizalommal mentem be.
20/f
A sulikba ahová jártam ott volt gyurda,hol jobb (álltalanos) hol rosszabb (közép). Ha azokat nem veszem figyelembe akkor:semmi extra,csupán az ujhely élménye. Azért a suly kézbevetele nem akkora élmény,ahogy tóbbi ember sem. Nem a dzsungelből jöttem,ahol a megmunkált fémet csodának tartják. Egy nehéz vasrúd.
Csapattal,csapatban pedig edzettem más sportágak miatt.
Szóval semmi rendkívüli.
28 voltam.
32/f
Nem emelékszem, mert sosem voltam edzőteremben!
26/F, 185cm, 103KG
2. Vagyok.
Szerintem testépitéshez nem kell semilyen spirituális körités.
Lemegyek és gyurok,hogy erősebb legyek. Ha nem leng körül a gyurás spiritualitása akkor gyenge maradok?
emlékszem rá igen, de nem nagyon fogott meg.
azért járok edzeni hogy erősebb és izmosabb legyek, jobban akarok tetszeni magamnak.
még hosszú út áll előttem, 1 éve és 2 hónapja járok le. Néhány havonta volt 1-1 hét kihagyásom, de amúgy semmi komolyabb szünetem nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!