Miert nevetik ki a tulsulyos embert az edzoteremben?
nem nevet ki senki,ez a te parád.
elismerni meg az eredményt szokták.
a drogosnak meg az alkesznak sem gratulálnak ha bemegy az elvonóra,hogy ez igen,büszkék vagyunk rád mert eljöttél.
inkább azt mondják nekik,hogy ha megteszed ezt meg ezt,rendesen,tisztességesen,akkor nem rúglak ki a fenébe és segítek neked.
szóval ezt a te teszel szívességet mert edzel hozzáállást elfelejtheted.
Én nő létemre 94 kilósan fogtam magam és edzőterembe mentem, hogy kezdjek magammal valamit.
A legtöbb gépről azt se tudtam, hogy kell használni, hogy kell beállni, vagy ülni vagy feküdni. De senki nem nevetett ki, sőt! Megtanítottak arra, hogy miképpen fogjam a súlyokat, miképpen használjam a gépeket úgy, hogy az ízületeim ne menjenek tönkre. Még étkezési tanácsokat is kaptam.. Rajtam kívül sokan jöttek be akiknek komoly súlyfeleslegük van /volt, és őket sem nevették ki.
42/N
akkor biztos nem.
ismerőseim nem ismerik ezt a fórumot,se a nicknevem.
és ha mondjuk kivénhedt bokszolót mondtak volna vagy valami hasonlót,de testépítőt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!