Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van ez a jelenség a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a jelenség a leszbikusok között?

Figyelt kérdés

Sok leszbikus miért vèdi itt annyira a pasikat?

Félreértés ne essék, én biszex nő vagyok , viszont éppen ebből adódóan van elég tapasztalatom velük kapcsalotban. Maradjunk annyiban hogy nem kell ám őket annyira félteni,ahogy ebben itt védve vannak, higgyétek csak el,én tudom:D Ráadásul itt is rengeteg olyat látok hogy provokatív,szexista dolgokat írnak,egy-két nő beszól nekik, erre jön 20 leoltás meg egy akasztófa a nők felé,pedig általában igazat ìrnak:D Pár kérdéssel alattam is szénnè vannak oltva a feministák(pedig az jó dolog).Szóval ne sértődjetek meg lányok,de nèha elég infatilisen reagáltok ebben a kérdésben(amúgy csíplek benneteket persze😘)

Csak érdekel hogy ez valami új divat köztetek vagy csak a tapasztalatok hiánya teszi? Vagy honnan jött ez az hónort hogy a pasik sérthetetlenek? :D

2019. febr. 6. 11:18
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

Felfogtad hogy nem általánosítás?

A gyengébbek kedvéért:

XY leírja, leírja,hogy a munkahelyén néhány pasi folyton alpárian kérdezgeti a szexuális szokásairól,hogyan fegyverezze le őket?

Erre nem praktikus tanácsokat kap, hanem leírjàk hogy 1. általánosító férfigyülölő femináci,2.leírják hogy ez nem igaz,mert szomszéd Pistike tök cuki.

De ettől még azok a pasik Xy munkahelyén trágárul beszélnek XY-nal,és még nem kapott értelmes tanácsot,mert attól azok a pasik nem fognak megjavulni hogy azt mondja neki hogy a gyakorin kicsilányka vagy pirosrózs nevű felhasználó pistike nevű ismerőse cuki.

Vagy ha én egy releváns kérdésre leírom hogy eddig 5 pasim megcsalt, és erre leírják hogy 1. Általánosító férfigyülölő femináci vagyok,2. hogy nem minden pasi ilyen mert Katicabogárkát még nem csalta meg a pasija,az nem változtat azon a tényen hogy engem 5-en is megcsaltak és mégcsak nem is általánosítok,mert nem azt írtam hogy mindenkit megcsal minden pasi,hanem azt hogy engem salt meg eddig 5.

Itt se általánositás,se igazi cáfolás nincs, csak céltalan férfi-védelem meg arra irányuló általánosítás hogy mindenki férgyifülölő femináci aki 1 negatív dolgot ír bizonyos férfiakról.

2019. febr. 6. 18:55
 42/49 A kérdező kommentje:

31 éves Nő, te meg ne vegyél már mindent magadra:D Nem is a te kommentedre reagáltam. Csak őt utálok,oké,mi dolgom van ezzel?

Attól hogy ő neked nem tetsző dolgokat ìr a férfiakról , attól még le lehet írni a véleményemet. Attól hogy ő férfigyülölő,még én is elmondhatom ha engem bántott egy pasi.

2019. febr. 6. 18:59
 43/49 anonim ***** válasza:

Szerintem meg te nem bírod felfogni, amit én írtam...

Hol tapasztaltál te pontosan az általad említett példákhoz hasonlót?

Mert én még a büdös életben nem láttam itt ilyen kérdés-válasz összetételt, amiben ez zajlott volna.

Ha feminácinak meg általánosítónak mondanak, akkor feminácisan és általánosítva közölted a közlendőd.

Mutass példát, de én is napi szinten olvasok itt és ilyet még nem láttam.

2019. febr. 6. 19:06
 44/49 A kérdező kommentje:
Én meg csak ilyet látok,akkor csukott szemmel olvasol. Vagy mivel erre vagy ráàllva hogy minden pasi szent és aki rosszat mond rájuk az femináci és mindent általánosításnak és támadásnak veszel. Mert ugye a feminácikat lehet feminácizni,a gerinctelen,hímsovén pasikat nem lehet gerinctelen,hímsovén pasinak nevezni. Nézz magadba egy kicsit mielőztt okoskodsz.
2019. febr. 6. 19:12
 45/49 anonim ***** válasza:
Vannak normális férfiak, meg idióta férfiak. Vannak normális nők, meg idióta nők. Nehogy abban a hitben legyél, hogy a heteró nők a maguk alpári módján nem alkotnak véleményt két nő szexuális életéről. Szóval nem igazán lehet különbséget tenni az idióta nő és idióta férfi között.
2019. febr. 6. 19:49
 46/49 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem meg a probléma nem velem van, kedves kérdező:D

Te sem bírsz igazi ész érveket állítani. Kérdezek, te meg mellé beszélsz, meg mutogatsz a ködbe, hogy keressem meg, ha érdekel. Ez aztán érvelés a paranoiáid mellett.

2019. febr. 6. 19:54
 47/49 anonim ***** válasza:
Bocsi, Kérdező, de nagyon úgy tűnt, hogy nekem szóltál be. És egyébként igen, leírhatod a véleményed, és nagyon sajnálom ami veled történt! És nem tartalak férfigyűlölőnek, mert egyértelműen árnyaltan látod a kérdést. A 31 éves nő vagyok.
2019. febr. 6. 20:04
 48/49 anonim ***** válasza:
82%
Nem olvastam el ezt a sok kommentáradatot, szóval csak a saját megjegyzésemet teszem ide.. Nos én az a leszbikus vagyok, aki tisztában van vele, hogy pasik és nők közt is ugyan olyan arányban fordulnak elő g*rények, ezen nincs mit szépíteni. Volt már, hogy azt kívántam bárcsak heteró lennék, de sajnos ez nem így megy. Viszont a legjobb barátom egy férfi, aki a világ legjobb embere és ha nem lennék meleg mint egy kályha akkor tuti hozzámennék. Ezért ha úgy van, akkor védem azt aki megérdemli, és tökmindegy, hogy férfi-e vagy nő. Nem ezen múlik.
2019. febr. 6. 22:31
 49/49 anonim ***** válasza:

"Pár kérdéssel alattam is szénnè vannak oltva a feministák(pedig az jó dolog)."

Melyik volt az a kérdés?

2019. febr. 6. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!