Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a jelenség a leszbikusok között?
Sok leszbikus miért vèdi itt annyira a pasikat?
Félreértés ne essék, én biszex nő vagyok , viszont éppen ebből adódóan van elég tapasztalatom velük kapcsalotban. Maradjunk annyiban hogy nem kell ám őket annyira félteni,ahogy ebben itt védve vannak, higgyétek csak el,én tudom:D Ráadásul itt is rengeteg olyat látok hogy provokatív,szexista dolgokat írnak,egy-két nő beszól nekik, erre jön 20 leoltás meg egy akasztófa a nők felé,pedig általában igazat ìrnak:D Pár kérdéssel alattam is szénnè vannak oltva a feministák(pedig az jó dolog).Szóval ne sértődjetek meg lányok,de nèha elég infatilisen reagáltok ebben a kérdésben(amúgy csíplek benneteket persze😘)
Csak érdekel hogy ez valami új divat köztetek vagy csak a tapasztalatok hiánya teszi? Vagy honnan jött ez az hónort hogy a pasik sérthetetlenek? :D
Felfogtad hogy nem általánosítás?
A gyengébbek kedvéért:
XY leírja, leírja,hogy a munkahelyén néhány pasi folyton alpárian kérdezgeti a szexuális szokásairól,hogyan fegyverezze le őket?
Erre nem praktikus tanácsokat kap, hanem leírjàk hogy 1. általánosító férfigyülölő femináci,2.leírják hogy ez nem igaz,mert szomszéd Pistike tök cuki.
De ettől még azok a pasik Xy munkahelyén trágárul beszélnek XY-nal,és még nem kapott értelmes tanácsot,mert attól azok a pasik nem fognak megjavulni hogy azt mondja neki hogy a gyakorin kicsilányka vagy pirosrózs nevű felhasználó pistike nevű ismerőse cuki.
Vagy ha én egy releváns kérdésre leírom hogy eddig 5 pasim megcsalt, és erre leírják hogy 1. Általánosító férfigyülölő femináci vagyok,2. hogy nem minden pasi ilyen mert Katicabogárkát még nem csalta meg a pasija,az nem változtat azon a tényen hogy engem 5-en is megcsaltak és mégcsak nem is általánosítok,mert nem azt írtam hogy mindenkit megcsal minden pasi,hanem azt hogy engem salt meg eddig 5.
Itt se általánositás,se igazi cáfolás nincs, csak céltalan férfi-védelem meg arra irányuló általánosítás hogy mindenki férgyifülölő femináci aki 1 negatív dolgot ír bizonyos férfiakról.
31 éves Nő, te meg ne vegyél már mindent magadra:D Nem is a te kommentedre reagáltam. Csak őt utálok,oké,mi dolgom van ezzel?
Attól hogy ő neked nem tetsző dolgokat ìr a férfiakról , attól még le lehet írni a véleményemet. Attól hogy ő férfigyülölő,még én is elmondhatom ha engem bántott egy pasi.
Szerintem meg te nem bírod felfogni, amit én írtam...
Hol tapasztaltál te pontosan az általad említett példákhoz hasonlót?
Mert én még a büdös életben nem láttam itt ilyen kérdés-válasz összetételt, amiben ez zajlott volna.
Ha feminácinak meg általánosítónak mondanak, akkor feminácisan és általánosítva közölted a közlendőd.
Mutass példát, de én is napi szinten olvasok itt és ilyet még nem láttam.
Szerintem meg a probléma nem velem van, kedves kérdező:D
Te sem bírsz igazi ész érveket állítani. Kérdezek, te meg mellé beszélsz, meg mutogatsz a ködbe, hogy keressem meg, ha érdekel. Ez aztán érvelés a paranoiáid mellett.
"Pár kérdéssel alattam is szénnè vannak oltva a feministák(pedig az jó dolog)."
Melyik volt az a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!