Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a jelenség a leszbikusok között?
Sok leszbikus miért vèdi itt annyira a pasikat?
Félreértés ne essék, én biszex nő vagyok , viszont éppen ebből adódóan van elég tapasztalatom velük kapcsalotban. Maradjunk annyiban hogy nem kell ám őket annyira félteni,ahogy ebben itt védve vannak, higgyétek csak el,én tudom:D Ráadásul itt is rengeteg olyat látok hogy provokatív,szexista dolgokat írnak,egy-két nő beszól nekik, erre jön 20 leoltás meg egy akasztófa a nők felé,pedig általában igazat ìrnak:D Pár kérdéssel alattam is szénnè vannak oltva a feministák(pedig az jó dolog).Szóval ne sértődjetek meg lányok,de nèha elég infatilisen reagáltok ebben a kérdésben(amúgy csíplek benneteket persze😘)
Csak érdekel hogy ez valami új divat köztetek vagy csak a tapasztalatok hiánya teszi? Vagy honnan jött ez az hónort hogy a pasik sérthetetlenek? :D
Na,és? Én mit csinàljak vele?
A te gondolatmeneted alapján, akkor 1 férfigyülölő miatt egy kalap alá kell venni mindenit aki fel mer lépni a bunkó férfiak ellen? Ez rendben van? Itt érvényesül a tekintsünk el a rossz tapasztaltoktól elv?
De ha valaki akár több tapasztalat alapján is vagy egy konkrét minősíthetelen helyzet ír valamit a férfiakról akkor màr rögtön máglyára kell küldeni? Akkor is ha jogos és igaz amit ír? Itt már nem lehet hasonló érveket felhozni?
De ez nem kettős mérce,ti nem vagytok olyanok👻👻
Mire mondtad hogy nem kell?
Eddig csak szélsőségesen pasi-pártoló,értelmetlen dolgokat olvastam.
De végül is mindegy ki mit írt x héttel,hónappal ezelőtt, az sem érdekel ha utálnak mert biszex vagyok. Attól hogy valaki( ha jól olvasom egyetlen 1 példát hoztok fel újra és újra) utál engem,attól még nem fogom azt mondani, hogy tök ari meg ártalmatlan ha egy pasi be akar mászni 2 leszbikus nő közé, stb. Meg azt sem fogom emiatt írni hogy a pasik ilyenek vagy olyanok, amikor pl.velem és az ismerőseimmel az esetek 100%-ában nem olyanok voltak...Szóval az igazságot és a stabil alapokon nyugvó véleményemet hadd írjam màr le,anélkül hogy engem is csak egy "lénynek" tituálnának. Az idézett szintű férfigyülölettel egy szinten van az elvakult,alapok nélküli fényezés is. Fordítva is érvényesül a "ne általásoíts" dolog, attól,hogy a szomszédod unokaöccsének a barátja,Petike rendes fiú meg tiszteli a nőket,attól még el küldhetem melegebb éghajlatra a nőgyalázó/homofób/"azért vagy leszbikus mert még nem dugtak meg rendesen"-típusú pasikat. Vagy attól hogy a baránőt húgát nem csalta meg a pasija, attól egy releváns kérdés alá hadd írjam már hogy engem megcsalt pl 5 pasim is,ha egyszer így történt, és még sorolhatnám. Ettől nem leszek unintelligens,se unempatikus,se mások akik ilyesmit írnak,csak megvédem magam,elmondom az igazságot.
Amúgy hol látsz olyat, hogy valaki erőszakról és undorító provokatív dolgokról ír pasikkal kapcsolatban (AHOL NEM ÁLTALÁNOSÍT!!!!) erre jön valaki és azt mondja, hogy ez hazugság, mert minden pasi szent.
Mert kb azt írod, hogy nem tudsz elmesélni negatív példát férfiakról, mert jön valaki, aki rácáfol, hogy ilyen létezne.
Max általánosítás történik, és jön valaki, aki elmondja, hogy nem mind ilyen.
Ezen mi a tökömet kell idegeskedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!